Milwaukee Electric Power Tools

April 26

Milwaukee Electric Power Tools


I en tid, hvor hjem forbedring er populær, at kunne gøre det selv har aldrig været vigtigere eller let. Moderne teknologi har tilladt for mange af de processer, der er nødvendige for at bygge et hjem eller udføre opgaver gennem brug af elværktøj. En af de førende virksomheder i branchen, Milwaukee, bærer en række af elværktøj til at hjælpe dig færdig enhver opgave du sætter dit sind til.

bajonetsav

En frem- og tilbagegående sav har en bred vifte af anvendelser på grund af funktionen springet klinge. Dette giver dig mulighed for at bruge den til at skære gennem rør, vægge og andre områder, hvor en rundsav ikke kan passe eller ikke vil arbejde, fordi en rundsav kun kan skære i en lige linje. Du kan skifte de udskiftelige tilbagegående klinger afhængigt af om du har brug for at skære igennem metal, plast træ eller andet.

Rundsav

En rundsav er en af ​​de mest almindelige værktøjer i verden til at skære produkter, der kræver en lige linje, der spænder fra to-by-fire materiale til metal sidespor til konkrete underlag og videre. Knivene er udskiftelige afhængigt af den type materiale, du nødt til at skære, og de er lette nok og let nok til at håndtere, at selv en uerfaren håndværker nemt kan udrette rundt-the-home byggeopgaver.

Bore

Du kan bruge bor til en lang række opgaver, der spænder fra stramme og løsne skruer og bolte, til boring gennem forskellige materialer lige fra træ til metal til glas til keramik og videre. Boret er måske den mest alsidige håndværktøjet i den gennemsnitlige hjem. De kommer i alle former og størrelser afhængigt af om du har brug for noget for rundt i huset eller en mere kommerciel anvendelse, såsom til brug i almen byggeri.

Grinder

Vinkelslibere er en af ​​de mest almindelige værktøjer til skæring gennem metalmateriale, men man kan også bruge dem til polering, når en tilpasset hoved er indført af den normale skæreskive, såsom for polering biler. Du kan også tilføje keramiske knive til at skære gennem keramiske fliser og natursten. Ligner på nogle måder at en rundsav, slibemaskiner er mere alsidige i, at de er mindre, og de for det meste er afhængige af 4-tommer blade.

Sander

Før fremkomsten af ​​sanders, sandpapir var den eneste metode til polering af træ og udjævning det til en ordentlig finish. Nu kan du finde et bredt udvalg af Sanders lige fra båndslibere for store projekter, at håndholdte slibemaskiner ellers kendt som palme Sanders, som er praktisk til små projekter rundt omkring i huset.


relaterede artikler