Sådan dekorere med Orange Paint i køkkenet

July 28

Sådan dekorere med Orange Paint i køkkenet


Udsmykning med orange maling kan være lidt skræmmende. Men, med nogle omhyggelig planlægning, og masser af maling prøver, kan du vælge en orange-baseret farveskema, der vil bære hele dit køkken. Holde farven i små doser øger fornøjelsen faktor og reducerer scariness dekorere med sådan en levende farver.

Instruktioner

1 Paint en accent væg i dit køkken med en halvblank orange farve for at afspejle den tilgængelige lys. Sørg for at få maling specielt til køkken og bad, for nem rengøring. Påfør maling og lad den tørre i mindst fire timer før påføring af et andet lag.

2 skakternet dit gulv. Brug en bleg nuance af fersken og en antik hvid for at skabe mønstret. For den nemmeste program, vælger laminat firkanter. For de mere kunstnerisk tilbøjelig, stencil et skakternet mønster på gulvet og male i firkanter med en høj kvalitet pensel. Stenciling dit gulv kan gøres ved at måle dit gulv omhyggeligt og derefter inddele den i lige store firkanter, der arbejder fra centrum. Brug en kridtstreg at markere de linjer, du målt ud, og bruge dem som guider. Et alternativ ville være at købe et skakternet stencil fra en kunst og håndværk butik, spray på bagsiden af ​​det med stencil lim, holde det på gulvet og male i overensstemmelse hermed.

3 Giv nyt liv til en lysekrone. Anskaf en messing lysekrone & ndash; ofte tilgængelige fra værftet salg og sending butikker & ndash; og fjern inventar. Spray male lysekrone med en dyb kobber farve. Tillad malingen tørre i fire timer og erstatte de lysarmaturer.

4 Spruce op træ køkken stole med en frakke mandarin appelsin maling. Sand stolene grundigt med fint sandpapir korn, tørre dem ned med en fugtig klud, og derefter sprøjte dem med en rigelig lag maling. Tillad malingen tørre i mindst fire timer før sidder i stolene.

5 Tilføj lysstyrken til vindueskarme. Vælg en levende orange for dette projekt. Sand indenfor vinduets ramme, tørre det ned, og børste maling på i et jævnt lag. Tillad malingen tørre i mindst fire timer. Brug sheer gardiner til at vise denne behandling til sin fulde effekt.


relaterede artikler