Cute Baby Boy Bedroom Udsmykning Idéer

September 1

Cute Baby Boy Bedroom Udsmykning Idéer


I dag er der mange muligheder for at dekorere en baby drengs værelse. Fra væg overføringsbilleder og gardinstænger til fodbold-kugleformede tæpper og dekorative mobiler tema, der er mange måder at skabe en yndig drengs værelse. Valg af tema kan hjælpe med at guide dig, når du vælger et farveskema og som tilbehør til at bruge.

Nautisk

En nautiske-tema drengs værelse er en tidløs klassiker. Male væggene hvide, blå eller blå-hvide striber. Hæng små afrundede spejle på væggen for at efterligne en skibets portaler. Placer en mørk blå, komfortable arm stol med blå-hvide-stribede puder i hjørnet. Brug nautiske-tema sengetøj og en sejlbåd mobil over krybbe. Hænge billeder af sejlbåde, ankre og redningskranse på væggene. Afslut look med sejlbåd gardinstænger og hvide eller blå gardiner.

Frøer

En sød tema for en drengs værelse er frøer. Spil op dette tema ved at male væggene en vismand grøn. Brug en grøn eller frø-formet tæppe, hvis du har trægulve. Anvendelse af grønne og hvide puder og sengetøj. Placer mærkaterne på væggene i guldsmede og sommerfugle. Tilføj kunstværker af frøer og lilje puder.

Animal Safari

En anden måde at dekorere dit drengens værelse er med et dyr safari tema. Mal væggene grøn eller beige. På den ene væg, kan du male et vægmaleri af grønt græs og dyr som løver, elefanter og giraffer. Ellers bruger Vægoverføringsbilleder såsom aber hængende fra grene. Mørkt træ møbler, såsom en krybbe og kommode, supplerer jungle tema. Placer udstoppede dyr på hylder i hele rummet.

Sport

Hvis du og din ægtefælle er sports-elskere, kan du dekorere dit drengens værelse med sport memorabilia. Populære farveskemaer omfatter blå og rød eller rød, brun og beige. Hæng vimpler fra dit favorit hold på væggen. Brug sports-tema væg grænser. Placer udstoppede fodbolde, basketbolde, baseballs og fodbolde i en kurv på gulvet. Brug en rund, kugleformet tæppe.

Transport

Alle små drenge elsker biler, lastbiler og fly. Lys blå maling er ofte brugt til transport-temaværelser at repræsentere himlen. Brug væg grænser biler og lastbiler. Du kan også bruge Vægoverføringsbilleder af fly og male hvide skyer under dem. Placer legetøjsbiler og lastbiler på hylderne.


relaterede artikler