Sådan fjernes en Tick med alkohol

July 23

Flåter er blodsugende mider, der lægger sig til varmblodede kilder, herunder vilde dyr, mennesker og kæledyr. Når de lægger en masse, de indsætte en blodsugende sonde ind i huden og vil grave sig ned i huden. Den største bekymring med flåter er bakterier, de foretager i deres maver, som, hvis injiceret i værten, kan forårsage Lyme Disease, som kan påvirke en værts hud, hjerte, nervesystem og led. Fjernelse af en skovflåt hurtigt med alkohol vil mindske risikoen for at pådrage Lyme Disease.

Instruktioner

1 Tag gummihandsker til at begrænse kontakten med kryds.

2 Hæld en tomme eller to af alkohol i glasset for korrekt bortskaffelse af kryds.

3 Soak et stykke vat med alkohol, og forsigtigt gnide det over kryds og det omkringliggende område. Alkoholen vil lamme kryds, hvilket gør det mere sandsynligt, at give slip før eller under fjernelsen.

4 Træk kryds ud af huden blidt ved hjælp af en pincet. Du må ikke presse kryds for hårdt som at punktere kryds kan forårsage infektioner i værten. Fjern skovflåten så hurtigt som muligt at give skovflåten mindre tid til at injicere bakterier ind i huden.

5 Placer kryds i krukke med alkohol til at disponere over det ordentligt. Nogle læger eller dyrlæger ønsker kryds prøver at vurdere; placere kryds i en krukke gør det lettere at transportere evt.

6 Desinficer huden ved hjælp af en anden vat mættet med alkohol. Vask det berørte område med varmt vand og sæbe.

TIPS

  • For at undgå flåter, bære lange ærmer og lange bukser, når tilbringe tid i skoven eller i områder med langt græs. Spray dig selv med en kryds frastødende. De fleste myg spray vil også frastøde tæger.
  • For at undgå flåter på dit kæledyr, så spørg din dyrlæge om oral medicin.
  • Vask alt tøj i varmt vand efter at have tilbragt tid udenfor i et område, hvor flåter er til stede.

relaterede artikler