Sådan Udbrede Jade Planter

September 28

Sådan Udbrede Jade Planter


Jade plante, også kaldet japansk Money Tree, er en sukkulent plante med tykke, kødfulde blade. Det siges at bringe lykke og velstand til hjemmet. Uden beskæring, kan jade plante til at vokse ind i et smukt træ udseende plante med mange "grene" af blade. Disse blade er afgørende for at kunne udbrede planten. Jade planter reproducere ganske let under de rette betingelser, ofte med noget arbejde på alle, men hvis du ved, hvordan til at fremskynde processen sammen, vil du have en rigelig udbytte af planter, år efter år, fra blot én moderplante.

Instruktioner

Sådan Udbrede Jade Planter

1 Fjern et blad fra den levende jade plante. Gør dette omhyggeligt; ikke beskadige planten. Sørg for at dit anlæg er sundt nok til at overleve at miste et blad. En meget ung plante eller en syg eller visnende plante vil sandsynligvis ikke overleve at tage blade eller vil ikke producere blade, der vil let udbreder. Hvis du har et stort, blomstrende jade plante, er det sandsynligt, du har nogle blade, der allerede faldet. Hvis ikke, kan du tage flere blade fra denne plante.

2 Vand din jade plante godt, fortrinsvis fra bunden. Vanding fra toppen vil forskyde jorden, og vi har brug jorden til at forblive intakt og relativt uforstyrret i denne proces. Hvis du ikke kan vande din jade plante fra bunden, starte en ny pulje til din formering, der kan vandes fra bunden.

3 Dyp spidsen af bladet i rode hormon, hvis du har nogle. Dette er valgfrit, men hjælper processen sammen. Placer blad på toppen af ​​jorden. Tildæk ikke det, eller begrave det. Det skal sidde på toppen af ​​jorden. Flyt en lille smule jord op over bladet til at dække tip, som du fjernede fra moderplanten. Dette er den eneste del af bladet, der skal begraves i jorden. Resten af ​​bladet skal udsættes. Ofte jade planter forplanter simpelthen ved at falde ned moderplanten og ligger på toppen af ​​jorden uden nogen dækning overhovedet.

4 Vand gryden fra bunden, regelmæssigt, at holde jorden konstant fugtig, men aldrig våd. At tillade jorden at få alt for vådt eller for tørt, vil resultere i mislykkedes formering. Placer gryden i et område, der ikke er udsat for direkte sollys. Jade planter har brug for lidt at ingen sollys til at formere sig.

5 Hold øje med nye skud. I et par dage til et par uger, bør du bemærke små blade udseende skud, der kommer fra jorden. Du må ikke flytte eller forstyrrer disse planter på dette punkt. Når de er omkring en fjerdedel til en halv tomme høj, flytte anlægget til et sted, hvor er vil modtage masser af indirekte sollys, men ikke direkte sollys. Når det er moden, vil det tåle lidt direkte sollys hver dag til blomst. Lad det forblive i sin pot, indtil det vokser fra det, som bør være et år eller mere. Forstyrre rodstruktur ved at transplantere kan dræbe planten.

TIPS

  • Du kan også udbrede jade planter ved at tage en stilk skæring, lige under en node, og gispende det direkte i jorden. Denne skæring vil vokse nye rødder. Husk på fugtig, sandet jord med god dræning.
  • Må ikke begrave jade blade, når formeringsmateriale. De vil rådne og blive sort i stedet for at skyde nye rødder.

relaterede artikler