Grøn behandling for Termitter

March 13

Termitter er grimme lille fejl, der vil gøre et måltid ud af dit hjem, hvis de ikke er stoppet. Gasning og kemisk-barriere behandlinger er giftige kemikalier, hvilket gør dem dårlige muligheder for miljøet og for dit helbred. Heldigvis grøn-behandlingsmuligheder er bredt tilgængelige.

boratbehandling

Denne type behandling påføres direkte på træet, hvilket eliminerer termit fødevarer kilde. Det er mest omkostningseffektive, når behandlingen skal foretages under konstruktion, men den kan anvendes på ethvert punkt.

termite Lokkemad

Termite lokkemad bruge små mængder pesticider til at dræbe termitter. Dette system er typisk dyrere end en kemisk barriere, men det er meget effektiv, fordi den er længere varig og ødelægger hele koloni af termitter.

nematoder

Nematoder er mikroskopiske orme, der dræber termitter. Denne metode anvendes til kemisk-følsomme mennesker eller miljømæssig ansvarlighed.

Forebyggende foranstaltninger

Metal skjolde, nedklassificeringen af ​​jord og forsegling åbne områder er alle teknikker, der anvendes til at hjælpe med at forhindre termitter i at bevæge sig i til at begynde med. Fugt kontrol er et centralt spørgsmål, da termitter er tiltrukket af fugt i træet.

Farerne ved traditionel behandling

Kemikalier, der anvendes i traditionelle behandlinger, såsom en kemisk barriere, vil sive ned i jorden og til sidst ender i grundvandet. Nogle baseret på opløsningsmidler Termit behandlinger har været kendt for at give problemer i astmatikere.


relaterede artikler