Tæppe til Vinyl Overgange

March 13

DIY gulve projekter skal altid tage fat på overgangen mellem tilstødende gulvmaterialer. Hvis dit nyinstallerede tæppe støder mod en vinyl gulv, kunne du have et fald i gulvbelægning overflade på en kvart tomme eller mere. Konstant trafik over dette fald kan forårsage nogen til at rejse og falde, og i sidste ende vil flosse gulvtæppet og ælde og ridse vinyl. En overgang strimmel er en ideel måde at håndtere tæppe til vinyl overgange.

Transition Strips

Transition strips er fremstillet af mange forskellige virksomheder og sælges i hjemmet remodeling, byggeri udbud og isenkræmmere. Tæppe installatører og tæppebutikker kan også sælge dem. Strimlerne anvendes til tæppe til vinyl overgange støbt af metal eller hård plast og er placeret mellem de to gulvflader ved det punkt, hvor overfladerne mødes. Overgangen strimmel dækker de eksisterende mangler og forskelle i højden.

Transition Systems

Produkter, der bruger en trim spor kræver spor, der skal fastgøres til gulvet mellem de to gulvbelægning materialer. Sporet er udformet til at holde en overgang trim eller bånd på plads og forhindre den i at flytte rundt. Overgangen strimmel er et band af formet metal eller plast, der klikker ind i trim sporet. Denne type overgang strimmel omtales som "snap ned" trim.

Andre overgangseffekter trimmer er limet eller sømmet direkte i gulvet mellem eller under gulvbelægning materialer. Trims der slipper under gulvmaterialer gøre det på gulvtæppet side af profil og tillægger gulvet under gulvtæppet, mens strækker sig over vinylgulv på den anden. En række trim stilarter er tilgængelige til at vælge fra. Men to skiller sig ud som perfekte valg for tæppe til vinyl overgange: reduktionsgear og snedkere.

reduktionsgear

Reducer trim er vinklet og overlapper hver etage materiale en fjerdedel af en tomme eller mere. Reducering trim profiler har en samlet bredde på en tomme til en og en kvart inches. Reduktionsgear er let bøjede i en retning for at bygge bro over forbindelsen mellem et tæppe og en vinyl flise. For eksempel kan den vinklede reducering forbinde vinyl flise på en side ad en ottendedel inch og vinkel for at indfri tæppe på en fjerdedel inch.

Tømmer

Tømmer er kuppelformede overgang strips, der kan købes i bredder op til en tomme og en halv. Sammenføjningsmaskinen er en symmetrisk formet overgangsstykke, der ligner en paraply. Sammenføjningsmaskinen klikker ind i trim sporet og sidder på toppen af ​​begge gulvarealer i samme højde. Tømmer kan købes i varierende bredder og højder og er ideelle hvor gulvtæppet til vinyl overgang er svag.

Transition Tips

Planlægning gulv overgange på det tidspunkt, du vælger dine gulvmaterialer kan du finde den perfekte overgang bånd til dine behov. Venter indtil gulvmaterialer er installeret for at vælge en overgang strimmel kunne give færre valg og resultere i alternativer, der er uønskede. At vælge en overgang strimmel farve, der passer den ene eller den anden af ​​overfladematerialer er tilrådeligt. Indførelse af en tredje farve på en overgang strimmel gør opmærksom på det.

Rengøring af overgangen trim regelmæssigt holder snavs og snavs i at opbygge og tilsmudsning området omkring trim. En fugtig klud er alt hvad der behøves for at fjerne snavs og efterladenskaber, der samler sig på trim. Før rengøring med et kemisk produkt, skal du kontrollere, hvad producenten anbefaler på de omgivende gulvflader. Nogle rengøringsmidler kan have blegemidler eller andre kemikalier, der kan skade eller svække tæppe og vinylgulve.


relaterede artikler