Kan jeg plante Mit Redbud Tree Tæt på My House?

July 23

Kan jeg plante Mit Redbud Tree Tæt på My House?


Redbud træer er attraktive små til mellemstore træer bedst kendt for deres lyse lyserøde blomster i det tidlige forår. De er et godt valg for landskaber, hvor et stænk af foråret farve ønskes.

Egenskaber

Redbuds vokser hurtigt, indtil de når omkring 10 år og derefter bremser væksten. Redbuds vokse til at være 20 til 30 fod høje og har en 30-fods spredning. Blomsterne er en af ​​de afgørende træk af træet og vises før bladene i foråret. De dækker hele træet, selv lejlighedsvis vokser på stammen.

Overvejelser

Den baldakin af redbud træ er temmelig bredspredning og bør have tilstrækkelig plads til at vokse. Redbuds foretrækker sol til en del skygge og fugtig jord, men er i stand til at tilpasse sig godt til ugunstige forhold.

Ekspert Insight

Når du placerer et landskab træ, skal du overveje den modne størrelse af træet. Træer, der er overfyldt eller plantet forkert er mere tilbøjelige til sygdom og insekt problemer. Plant dit Redbud langt nok fra huset, at det har plads til at vokse, og du vil blive belønnet med en smuk show af blomster hvert forår.


relaterede artikler