Udvendig Siding Do s, Dont s & Tips

July 9

Den udvendige beklædning af et hjem er funktionelt og æstetisk karakter. Det beskytter hjem fra de elementer, tilvejebringer en barriere udefra. Siding spiller også en stor rolle i at skabe den overordnede stil i hjemmet, hvilket bidrager til bremse appel. Fra at vælge den rigtige sidespor til at opretholde den til at øge sin levetid, udvendig beklædning tips holde dit hus i god form.

Materialer

De mange typer af udvendig beklædning vifte i pris, stil, holdbarhed og nem vedligeholdelse. Træ, vinyl, stuk, mursten og aluminium er blot nogle af de valg. Når du vælger nye sidespor for et hjem, skal du vælge en stil og materiale, der passer til både dit budget og den overordnede stil i dit hjem. Få tilbud for forskellige stilarter sidespor du overvejer for huset. Sammenlign udgifterne med den samlede værdi af hver type til at gøre din endelige beslutning.

Installation

Installation sidespor korrekt er vigtigt at beskytte hjemmet mod elementerne. Selv om det er fristende at spare penge ved at udfylde hjem forbedring projekter selv, sørg for at forstå processen. Forsøg ikke projektet selv, hvis du ikke er sikker på din evne til at fuldføre den. Overvej at bede en ven eller et familiemedlem, der har installeret sidespor før for at hjælpe. For sådan et stort projekt, kan investere i en professionel entreprenør spare tid og sikre, at projektet bliver udført korrekt.

Vedligeholdelse

Vedligeholdelsen kræves til udvendig beklædning varierer afhængigt af det anvendte materiale. Vinyl sidespor kræver lidt vedligeholdelse, bortset fra lejlighedsvise inspektioner for at sikre, at det ikke er blevet beskadiget eller trukket væk fra huset. Træ sidespor kræver mere vedligeholdelse, herunder malerarbejde eller lakering, som det bærer. Brick kræver meget lidt vedligeholdelse ud over rengøring. Stuk brug inspektioner for at se for revner, som bør repareres, så snart de er opdaget. Enhver form for sidespor fordele fra lejlighedsvise inspektioner for at løse mindre problemer, før de bliver store foretagender.

Rensning

Rengøring udendørs sidespor forbedrer udseendet og kan forlænge dens levetid. De fleste sidespor simpelthen brug for en spray ned mindst en gang om året. En mild sæbe eller en magt vask kan hjælpe med vanskelige snavs eller snavs. En blød børste kan også hjælpe i renseprocessen, hvis du har brug for mere skrubning magt.


relaterede artikler