Hvad er fordelene ved en Water Jet?

August 9

Vandstrålerne anvendes til at skære stål, aluminium, sten og andre typer af materialer. Disse maskiner virker ved hjælp af vand under tryk tvinges ud af en lille åbning til at skære igennem materialer. Den primære fordel ved vandstråler er, at de tilbyder alsidighed.

Alsidighed

Vandstråler kan skære en lang række materialer og gøre det på en omkostningseffektiv og effektiv måde. Forskellige dele kan oprettes fra vandstråle maskiner og materialer kan ændres hurtigt og nemt.

Programmering

Computerprogrammer styrer lederen af ​​vandstrålen maskine. Vandstråler bruger oplysningerne fra et program for at frembringe en del. Vandstråle maskiner kan også bruges til at lave tegninger.

Heat Generation

Varmen fra vandstrålen maskine absorberes i vand og derefter sendt ind i fangsten tank. Samlet, vandstråler giver en meget lille ændring i temperaturen. Ingen varmepåvirkede zoner (HAZ) er oprettet på de materialer, der skæres, og maskinen vil ikke forårsage vridning eller generere giftige dampe.

Sikkerhed

Vand jet hoveder er farlige og placere kropsdele foran hovedet er yderst farligt. Trykket vil falde, hvis en lækage opstår. Vand er ikke-eksplosiv og de slibende materialer i vandstråler er ikke-toksiske.

Andre fordele

Vandstråler bruger granat til slibeprocesser og granat er et ikke-reaktivt, miljøvenligt materiale. Vandstråler kan maskinen tykkere materialer, de har en lavere udstyrsomkostninger og udfører vedligeholdelse på disse maskiner er enklere end andre typer af skæreindretninger.


relaterede artikler