Sådan slippe af Texas Wild Blommer

November 9

Sådan slippe af Texas Wild Blommer


Flere vilde blommer (Prunus spp.) Vokser vildt i Texas. Af dem, Chickasaw blommer (Prunus angustifolia), hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 5 til 9, vokser som små træer eller buske. Deres frugter er gode til gelé og syltetøj, men er giftige for husdyr og kan undertiden vokse ud af kontrol. Uanset typen af ​​vilde blommer og din grund til at udrydde den, grave ud hele rodsystem vil sandsynligvis være en udfordring. Hvis du indarbejde brugen af ​​et herbicid, selv om, du vil snart blive fri for den uønskede Texas vilde blomme i dit landskab.

Instruktioner

1 Skær ned en vild blomme til de vigtigste stængler eller kufferter ved hjælp af et par beskæringssaks eller grensakse. Brug derefter en sav til at skære tykkere træ til inden for 4 til 6 inches af jorden.

2 Mal en klar-til-brug herbicid mærket for stump program, f.eks en med den aktive ingrediens imazapyr, direkte på nyslået træ. Du skal gøre dette inden for fem minutter at skære træstubbe eller ukrudtsmidlet vil ikke være effektiv. Brug en engangs pensel, som du nemt kan kasseres efter brug.

3 Skær nye spirer, der danner i løbet af den næste måned eller to, der bruger beskæresaks. Derefter recut stumps med en halv til 1 tomme. male Straks på en anvendelse af herbicid. Gentag denne procedure som nødvendigt, indtil de vilde blommer ikke længere resprout.

4 Brug en sav og skære de døde vilde blommer flush til jorden. Brug en hakke og spade til at grave ud så meget af stub som muligt. Fordi planten er død, efterlod sine rødder bag er OK.

TIPS

  • Bær beskyttelsestøj, når de anvender herbicider.
  • Må ikke få herbicid på jorden eller på ønskede planter. Det kunne forurene jorden for fremtidige anlæg og dræbe ønskede planter, som det rører.