Sådan Clean og polsk Stained Glass

February 25

Sådan Clean og polsk Stained Glass


Blyindfattede ruder og paneler ophobes støv og snavs, ligesom eventuelle glasoverflader gøre, men kommerciel ammoniak eller alkohol baserede vindue rengøringsmidler beskadige farvet finish, der er blevet anvendt på glasset. Desuden, hvis et farvet glas objekt består af mere end et panel presses sammen, kan væsker sive mellem panelerne og forårsage skade eller grimme pletter. Ikke desto mindre, kan du rense og polere farvede glas og genoprette dens lysstyrke, selv om det er blevet forsømt. Du kan bruge en fugtig klud til rutinemæssig rengøring og specielle produkter til intensiv rengøring og polering.

Instruktioner

1 støv forsigtigt din farvede glas overflade med en blød klud.

2 Fugt en ny, ren klud med destilleret vand, og tør glasset omhyggeligt. Må ikke våd klud med for meget vand eller tillade vand at lække mellem ruder eller ind i nogen metalliske rammer, der omgiver og beskytter glasset.

3 Aftør glaspladen ved forsigtigt at tørre den af med en blød, ren, tør klud.

4 Behandl eventuelle resterende pletter eller snavs ved at anvende en mild sæbe eller rengøringsmiddel med en ren klud eller blød svamp. Tør efter med en blød, fugtig klud og tør efter med en ren, tør klud.

5 Påfør et tyndt, jævnt lag efterbehandling sammensatte til den ene side af glasruden eller overflade ved hjælp af en ny, ren, tør, blød klud.

6 Lad forbindelsen til tørre indtil en hvid film former; dette kan tage fra 15 minutter til en time eller mere afhængigt af varme, fugt og størrelsen af ​​overfladen du behandler.

7 buff forsigtigt glasset med en blød klud eller børste, indtil du fjerner den hvide film.

8 Gentag trin 4 til 6 for den anden side af din farvede rude eller objekt glas.

9 Påfør metal polish til eventuelle metalliske rammer eller sømme, hvis det ønskes; følge anvisningerne på etiketten og sørg for ikke at bruge nogen polish, som indeholder slibemidler. Det er bedst at få metal polish fra en farvet glas forsyning forhandler.

TIPS

  • Du kan prøve stærkere rengøringsmidler såsom automatisk opvaskemiddel, hvis et mildt rengøringsmiddel ikke virker, men aldrig bruge skurepulver eller køkken bordplade sæbe. Test nogen stærkere produkt i et uset område før du bruger det på større flader.
  • Hold efterbehandling sammensatte og polermidler utilgængeligt for børn. Brug den på et godt ventileret sted, væk fra enhver kilde til brand eller gnister.
  • Sørg for kun at bruge en voks-baseret stof, der er lavet til rengøring farvede glas; undgå bil efterbehandling forbindelser eller andre produkter, der kan indeholde slibemidler.

relaterede artikler