Hvordan til at fjerne pletter fra Kitchen Cabinets

May 18

Hvordan til at fjerne pletter fra Kitchen Cabinets


Grease splatters på køkkenskabe fra madlavning, der forlader en olieagtig film over kabinetter. Spild på bordplader drypper på underskabe og bliver forsømt, når den ikke bemærket. Over tid pletten sæt, der kræver mere avanceret rengøring. Fjerne pletter uden at beskadige overfladen af ​​skabene ved hjælp af bestemte teknikker og rengøringsmidler.

Instruktioner

træ kabinetter

1 Tør støv fra køkkenskabe med en mikrofiber klud.

2 Bland 1 tsk. fedt-skæring opvaskemiddel i en vask med varmt vand. Wet en svamp med sæbevand blandingen og pres overskydende vand. Tør svampen over pletter på køkkenskabe, og omkring kabinet håndtag at fjerne skjulte snavs og fedt. Tillad sæbe til at forblive på pletterne i 10 til 15 minutter for at løsne dem fra overfladen af ​​kabinettet.

3 Gnid pletterne med en nylon skrubber. Efter pletter har løsnet, tørre dem væk med en varm, fugtig klud.

4 Tør køkkenskabe med en ren mikrofiberklud, at fjerne alle spor af fugt.

Plastlaminat, metal, malet Metal eller glasskabe

5 Tør over frysere med en ren, fugtig klud.

6 Hæld 2 tsk. af en stærk basisk rengøringsmiddel på en fugtig svamp og tør over skabene. Tilsæt yderligere renere til svampen efter behov for at vaske alle kabinetter. Tillad renere at forblive på skabene i to til tre minutter.

7 Skrub skabene med en nylon skrubber. Skyl skrubber under rindende vand i vasken for at fjerne snavs og fedt fra nylon, som du krat skabene.

8 Skyl skabene efter skrubbe med en fugtig fad klud. Tør skabene med et viskestykke.

TIPS

  • Undgå at bruge skrappe kemikalier eller slibende værktøjer på træ køkkenskabe, da de kan ridse overfladen.

relaterede artikler