De bedste tomatplanter i Georgien

January 4

De bedste tomatplanter i Georgien


Den moderate klima Georgiens gør det til et ideelt sted til dyrkning et stort udvalg af tomater. De varme somre og varme vintre skaber en længere vækstperiode for vellykkede flere høst af tomater. Tomater er en af ​​de mest populære haven grøntsager og har brug for mindst syv timers direkte sol for at vokse og producere en sprudlende afgrøde. Ifølge Cornell University Extension, kan intet gøre for dette kritiske lys og varme krav om tomatplanter.

Big Boy Hybrid

Big Boy hybrid tomat anbefales som en god tomat sort til Georgien ved University of Georgia Extension. Planterne er ubestemt med en stærk, bushlike vækstform og høj modstandsdygtighed over for sygdomme. Den røde, glatte-flået frugt er duftende og vejer omkring 1 lb. Big Boy hybrid tomater blev indført i 1949. Planterne producerer frugt hele sommeren igennem. Tomaterne er klar til høst i ca. 78 dage efter omplantning.

Bedre Boy Hybrid

Better Boy hybrid tomatplante er opført af University of Georgia Extension som en god tomat til dyrkning i Georgien. Kloden-formede tomater er mørkerød farve med en kødfuld konsistens, der vejer op til 1 £ De ubestemte planter har tykke blade, og tomater er klar til høst i omkring 75 dage efter omplantning. Sorten er sygdomsresistente. Frø begynder at spire i otte til 10 dage.

Super Sød 100 Hybrid

Super Sød 100 hybrid er blandt de cherry tomat sorter, der anbefales for Georgien ved University of Georgia Extension. Planterne producerer store klynger af søde, 1/2-inch frugt. Tomaterne er klar til høst i omkring 65 dage efter omplantning og er en rig kilde til vitamin C. velsmagende tomater populært anvendes som snacks og i salater. De ubestemte planter producerer frodigst og er nemme at dyrke. Plant i områder med fuld sol og anvende gødning, når planterne er omkring 6 inches høj. Harvest tomater, før de begynder at bløde.

Bush Early Girl Hybrid

The University of Georgia Extension site lister Bush Early Girl hybrid tomater som en god determinate sort til staten. Planterne er kompakt i størrelse og producerer store udbytter, der er klar til høst i 54 til 65 dage efter transplantation. Bush Early Girl tomater er store i størrelse, næsten 4 inches i diameter, og vejer omkring 6 ounce hver. De produktive determinate planter er selvbærende og vokse til et modent højde på 1 1/2 fod. Start frø indendørs og transplantation i områder med fuld sol.


relaterede artikler