Sådan Udskift en Schlage Door Handle

May 28

Sådan Udskift en Schlage Door Handle


Hvis dine dørhåndtag er slidte, eller du bare ønsker en ændring af stil, der erstatter dørhåndtaget er en nem opgave for den gennemsnitlige gør-det-selv. Chancerne er, at dørhåndtaget og lås du skal udskifte er lavet af Schlage. Schlage, et datterselskab af Ingersoll Rand, har gjort låse og håndtag i mere end 85 år, med en fremragende ry for kvalitet. Schlage dørhåndtag stilarter varierer, og køre farveskala fra simple til udsmykkede. Nogle har låse, og nogle gør ikke. Hvad de alle deler, er dog en forholdsvis standardiseret design og størrelse, så det er nemt at udskifte dit gamle dørhåndtag med en Schlage produkt, du har købt "fra hylden" i din lokale home forbedring butik.

Instruktioner

1 Vælg din nye dørhåndtaget. Vælg et dørhåndtag baseret på anvendelse. For eksempel kan et håndtag til en indvendig dør ikke kræve en lås, hvorimod en dør håndtag til en udvendig dør helt sikkert burde. Schlage dørhåndtag er mærket til deres tilsigtede formål, så tjek emballagen til oplysninger som "ydre" eller "interiør", når du vælger et dørhåndtag. Når du har valgt et dørhåndtag til at matche din ansøgning, undersøger den stil og finish, og vælg en til at matche dit hjem design eller planlagt hjem design.

2 Fjern det gamle dørhåndtag. Fjerne de to skruer, der holder slutblikket (på siden af ​​døren). Derefter fjerne de to skruer, der holder håndtaget på plads. Træk begge sider af håndtaget (en fra hver side af døren), og træk låsemekanismen inde fra døren.

3 Installer den nye dørhåndtaget. Skub låsemekanismen i døren. Skub håndtaget side med to stillinger til døren, og sørg for, at de stillinger linje med åbningerne for dem i låsemekanismen.

4 Placer den anden side af håndtaget på døren, og fastgør det på plads med to skruer. De vil skrue ind i åbningerne af post på den anden side af håndtaget.

5 Installer strejken plade med to skruer. Schlage dørhåndtag og låse kommer med en række forskellige strejke plader. Du skal blot vælge den, der passer bedst til den, du har taget ud af døren.


relaterede artikler