Hvad Insekter Lev i soveværelser?

January 30

Hvad Insekter Lev i soveværelser?


Når insekter invadere dit soveværelse, kan de forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer, hvis den ikke behandles omgående. Disse sundhedsmæssige risici omfatter allergier, virus og sygdomme. Mens insekter er en integreret del af den udendørs økosystem, i dit soveværelse er de skadedyr, der skal fordrevet af professionelle exterminators eller via skadedyrsbekæmpelse produkter tilgængelige i de fleste supermarkeder.

Kakerlakker

Dårlig hygiejne eller beskadiget strukturel integritet kan opildne en kakerlak angreb i dit soveværelse. Når disse insekter har fået adgang ind i dit hjem, de formerer sig hurtigt og gemmer sig i små sprækker, der er vanskelige at nå. Kakerlakker kan leve op til en måned uden mad; de kan også leve for en hel uge uden et hoved. De kan køre tre miles i timen og holde vejret under vandet; to forhold, der gør dem vanskelige at smide, når de har overtrådt væggene i dit soveværelse.

Sengelus

Disse rødbrune insekter er på størrelse med et æble frø. De gemmer sig i boksen springs og små sprækker i senge i løbet af dagen; natten de kommer ud og bide mennesker for at fodre på deres blod. Mens væggelus udbrud stort set blev snusede i de udviklede nationer ved DDT, forbud mod dette pesticid og stigningen i internationale rejser i de seneste år har øget Væggelus problem betydeligt. Soveværelser der oplever høj trafik - såsom hoteller og vandrerhjem - udgør den største Væggelus risici.

Lopper

Rotte loppe, kat loppe og menneskelig loppe er tre loppe arter, der kan skabe ravage i soveværelset. Ofte udføres i ved husdyr eller gnaver skadedyr, disse insekter formerer hurtig og bide mennesker. De bider er ofte samlet i multipla og forårsage hudirritation, blodtab og kløe. Flea afholdes tyfus, byldepest og bændelorm kan alle være forårsaget af loppeangreb i soveværelset.

myrer

En enkelt spejder myre kan advare hele kolonien, der serveres frokost i dit soveværelse; tætnet mad eller drikke kan bogstaveligt talt tiltrække hundreder, hvis ikke tusinder, af myrer om dagen. Soveværelse skadedyrsangreb opstår primært i sommermånederne, når myrer aktivt indsamler mad til at gemme til koldere måneder. Sealing revner i vægge og gulve, plus holde mad og drikke ud af soveværelset, vil bidrage til at minimere ant invasioner betydeligt.


relaterede artikler