Sådan Cut Crown Molding Flat

December 16

Cutting krone støbning er udfordrende for de fleste gør-det-selv på grund af kompleksiteten af ​​de involverede vinkler. Støbningen sidder ud fra væggen i en vinkel, hvilket betyder, at for hjørner, du snittet involverer to vinkler. Disse "sammensatte '' vinkler engang blev opnået ved at indstille trim på geringssav ved den vinkel det ville gå på væggen. Så geringssav ville være slået at få hjørne vinkel, mens man forsøgte at holde det hele på plads, mens . at lægge snittet Sammensatte geringssave forenkle tingene - savklingen vipper ud over svingbare, hvilket gør det muligt at skære kronen støbning, som den ligger fladt.

Instruktioner

1 Mål væg sektion på venstre side af en udvendig hjørne, hvor to vægge mødes på en 90- graders punkt a. Find et stykke trim længere end måling.

2 Læg trim på din sav øjnene op, til højre af bladet. Placer den nederste kant af trim, så det vender mod savens hegnet, og den øverste kant vender opad.

3 Bøj savklingen 45 grader til venstre. Drej platformen af ​​saven 45 grader med uret, så den peger på din venstre. Gøre cut.

4 Find et stykke trim, der er længere end den højre side af hjørnet. Læg trim på højre side af bispehue bladet, men placere den, så dens øverste kant vender mod hegnet og den nederste kant vender opad. Lad klingen vippes til venstre som før, men drej den mod uret til 45 grader, så den peger på din højre. Gøre cut.

5 Monter de to hjørnestykker sammen for at sikre, at de vil gøre en lige hjørne, når placeret mod toppen af væggen, vippes ud fra loftet. Mål og skære den anden ende af hvert stykke til at passe på væggen.

6 Vip savklingen til venstre for at skære kronen støbning for den venstre side af en indvendig hjørne - hvor de to vægge mødes i en 90-graders bugt. Placer trim brik på venstre side af bladet, med sin øverste kant mod hegnet og bispehue drejelige ved 45 grader mod uret, så det peger mod højre. Gøre cut.

7 Skær højre af et indvendigt hjørne ved at holde savbladet vippes til venstre og igen sætte stykket på venstre side af bladet. Placer den nederste kant af den støbning mod hegnet, og drej de mitre 45 grader med uret, så den peger på din venstre. Gøre cut.

8 Mål den anden ende af væggene for de indvendige dele. Skær dem til størrelse.

TIPS

  • Brug beskyttelsesbriller, når du bruger din sammensatte geringssav.

relaterede artikler