Hvordan foretager jeg fejlfinding en Poulan Chainsaw med ikke nok olie til kæden?

September 14

Hvordan foretager jeg fejlfinding en Poulan Chainsaw med ikke nok olie til kæden?


Hvis kæden på din Poulan motorsav ikke får nok smøring, er en træsko eller andet sted langs linjen sandsynligvis forårsager dit problem. Kontinuerlig rengøring og servicering af bar og olietank på en regelmæssig basis, måske en gang om måneden, afhængig af brug, vil forhindre mange problemer. Når brændstofpåfyldning i marken, altid sørge ingen støv, snavs eller træflis ind i olietanken. Hold en klud handy at tørre ned hætten og omgivende område grundigt før påfyldning af tanken.

Instruktioner

1 Løsn sværdmøtrikkerne med skruenøglen. Sno bar strammeren med uret for at lindre spændinger på kæden. Træk koblingsdækslet, sværd og kæde motoren.

2 Adskil kæden fra sværdet. Rengør slots på sværdet med kniven. Skrabe spidsen af ​​kniven ned på længden af ​​stangen for at fjerne bebyggede savsmuld, olie og snavs. Rengør begge sider.

3 Rengør guide barens to oiler huller, der sidder på bagsiden af baren. Brug spidsen af ​​kniven til at rense dem ud. Spin den forreste næsehjul på sværdet for at sikre det har nok smøring. Smør forreste næsehjul hvis det ikke dreje frit. Udskift sværdet, hvis næse kædehjul er beskadiget eller bøjet.

4 Tøm al olien fra tanken i en godkendt brændstofbeholder. Pak klud over børstehovedet. Rengør olietanken med klud og børstehovedet. Hæld i omkring en teskefuld gas. Luk hætten og røre op i gassen inde i tanken. Åbn tanken og hæld ud gassen for at fjerne enhver savsmuld eller snavs, som kan være tilstopning din aftræk eller sugeslange.

5 Nå ind i tanken og træk olien sugeslange med nålen-næse tænger. Fortsæt med at holde sugeslangen, mens du trækker pickup krop fra enden af ​​slangen. Rens pickup krop med mineralsk terpentin. Udskift pickup krop, hvis den er beskadiget. Sæt sugeslangen og pickup krop tilbage i tanken.

6 Fyld olietanken med frisk olie og skru hætten på. Skru oiler plade, som ligger ved siden af ​​baren stillinger, med skruetrækkeren. Tør oiler pladen ren med klud. Tør området omkring ormen drev ren med klud.

7 Start motorsaven med sværd og kæde stadig slukket. Lad motoren gå i tomgang i 30 sekunder for at varme op. Klem gashåndtaget og tjek for en lille dribble af olie til at komme ud af oiler brystvorten. Hvis der ikke olie er til stede, har du sandsynligvis en slidt boring på din oliepumpe drev, som kun bør erstattes af en kvalificeret mekaniker.


relaterede artikler