Hvilken slags kunst er for et soveværelse med blå vægge?

September 10

Formålet med kunst i et soveværelse er til accent og forbedre stemningen og interesse i rummet og supplere rummets indretning og møblering. Købte billeder, håndmalede vægmalerier, hylder og andre væg udsmykning er ideelle måder at indføre kunst i et soveværelse med blå vægge. Overvej dine tilgængelige ressourcer, det beløb, du vil bruge, og hvilke vægge du gerne vil forbedre med kunst.

Baggrund

Wallpaper er en storslået måde at indføre billig kunst i et soveværelse med blå vægge. En accent væg kan billigt skabes ved at anvende tapet på væggen bag hovedgærdet. En række farver, mønstre og teksturer af tapet, hvorfra man vælger, vil supplere enhver nuance af blå eller stil af udsmykning. En valgfri koordinerende tapet grænse i toppen af ​​din accent væg bidrager en ekstra kunstfærdige touch til værelset.

Maling

En række farvekombinationer kan give visuelt tiltalende væg kunst til et værelse. Et soveværelse med blå vægge kan tapes ud i 4- til 10-tommer lodrette striber og malet i en koordinerende nuance af hvid. Forskellige farvenuancer af brune og grå farver supplerer blå vægge pænt og kan erstatte den hvide lodrette striber. Vandret striping kan give øjeblikkelig væg kunst udover illusionen af ​​bredden til en mindre soveværelse.

Billeder Indrammet

Sort og hvid billeder indrammet i sorte eller hvide rammer giver klassisk vægudsmykning på enhver nuance af blå malet væg. Brown billedrammer holder sepia-tonet billeder forbedre en brun og blå farvepalet. En stor indrammet print i en emne, der afspejler soveværelsets indretning og farvesætning giver kunsten og et knudepunkt i rummet. Hængende en hvid indrammet sejlbåd billede på en himmel-blå væg er et fint eksempel på væg kunst supplerer en blå og hvid kystnære tema.

Wall hængninger

Wall hængninger give væg kunst i en række forskellige medier. Farvede glas, metal og træ er materialer, der kan formes i traditionelle og moderne væg kunst skulpturer designet til at forbedre enhver væg farve. Dekorative ure, spejle og stearinlys sconces er usædvanlige stykker af funktionel vægudsmykning. Malede lærreder i mange forskellige farver, størrelser, stilarter og grupperinger er en anden god metode til at tilføje kunst til blå soveværelse vægge.


relaterede artikler