Grundlæggende dele inden en Seed Plant

April 19

Grundlæggende dele inden en Seed Plant


Et frø består af tre vigtige dele, der vokser og bliver til en plante ved korrekt plejes. Disse er embryonet, endosperm og frøskallen. Hver spiller en meget forskellige, men vigtig del i at sikre, at frøet vil være i stand til at vokse.

frøkappe

Frøskallen er det ydre lag, der giver beskyttelse for resten af ​​frøet. Denne frakke kan give beskyttelse i mange år, indtil frøene har de rette betingelser for at vokse. Frøskaller ser forskellige fra hinanden, fordi alle frø er forskellige. Mens frøene ikke bliver spiret, er det i hviletilstand. Frøet vil bryde igennem frøskallen og pelsen vil falde væk som frøet begynder at vokse.

endosperm

Endosperm udgør en stor del af indersiden af ​​frøet. Den er ansvarlig for at hjælpe frøet vokse, når det er først plantet. Frøet er blevet plantet og få vand, men det er stadig ikke får nogen sollys, som er afgørende for en plante vækst. Så mens frøet er under jorden, endospermen beriger frøet vækst.

Foster

Embryoet er den mest detaljerede del af frøet og har tre forskellige dele. Den ene er cotyledon. Nogle frø har to af disse. Hvis et frø kan opdeles i halve, chancerne er, at der er to kimblade. Dette er den del, fremgår af et frø og vokser opad. Det vil give energi til de øvrige dele af frøet, som det fremgår, meget ligesom endospermen i begyndelsen. En anden del af frøet er den primære rod. Dette fremgår af frøet allerførste og vil vokse ned i jorden. Det kan vokse frem inden for få uger. De embryonale blade er den tredje del af embryoet. Disse vil blive bladene, der tillader plante fotosyntese. De vil dukke kort efter cotyledon kommer op fra jorden.


relaterede artikler