Sådan Accessorize en Couch

May 5

Sådan Accessorize en Couch


En sofa er et af de mest brugte møbler i et hus, så det er med til at ændre sin udseende med tilbehør. Det tager ikke meget at accessorize en sofa i form af tid eller materialer, og payoff er betydelig. Fordi sofaer tendens til at være den dyreste møbel i et rum, tilføjer tilbehør er ofte en mere overkommelig løsning end at købe et nyt stykke, om du ønsker et helt nyt look, eller bare en tweak på den gamle.

Instruktioner

1 Undersøgelse af farve og mønster af din sofa og derefter tilføje en række pyntepuder. Bland forskellige størrelser, farver og materialer til renter og tekstur. Brug varme eller mørke farver for at skabe en hyggelig look eller accessorize med dristige farver for at skabe en dynamisk og energigivende humør.

2 Tilføj puder efter årstiden. For eksempel bruge puder med en vinter tema i feriesæsonen eller dem med farver eller mønstre, der fanger en sommertiden føler, når vejret bliver varmt.

3 Dæk sofaen i en slipcover; Slipcovers tilbyder en øjeblikkelig måde at ændre en sofa, og de er nemme at skifte ud eller ren efter behov.

4 Placer et indkast eller vise en simpel quilt på sofaen for farve eller konsistens.


relaterede artikler