Sådan Square Rough Lumber

March 4

Sådan Square Rough Lumber


Træsektoren søger tømmer anderledes end de tilgængelige på de fleste bygning levering butikker størrelser ofte vælger at købe uslebne tømmer og størrelse det selv. Med omhyggelig brug af motorsave og rippers, kan du firkantede ru tømmer for at få den størrelse og kvalitet bord nødvendig for dit projekt. Squaring ru tømmer kræver erfaring i træbearbejdning samt bruge høvle og overfræsere.

Instruktioner

1 Vælg dit ru tømmer på din lokale tømmer værftet. Sørg for at få nogenlunde, inden for rækkevidde, de rigtige længder og bredder. Vælg en overdimensioneret bestyrelse, der vil give dig nok bord, måske endda lidt fejl værelse, for at sikre, du ender med størrelsen bord, du har brug for.

2 Brug en indramning firkant til kvadratur ud hver ende af brættet, du fræsning. Flyt ned i bestyrelsen langt nok til at undgå revner i hver ende før de foretager de mærker på hver side af brættet. Ved hjælp af en færdighed / cirkel sav, klippe dit ender firkant ved mærket du har lavet med din firkant. Skær uden dine karakterer for at give dig plads til yderligere mølle dit lager.

3 Klip / rippe den til ensartet bredde ved hjælp af din tabel sav. Indstil parallelanslaget til den ønskede bord bredde. Indstil din tabel savklinge, så det er så højt som bestanden du skærer. Sørg for, at bladet tænder er afstemt til bestanden, så bunden af ​​bladet tænder er selv med i bestyrelsen højde. Brug en push bord til at guide dit lager gennem saven. Hold hænderne på sikker afstand fra dit bord savklinge.

4 Undersøg din stykke træ. Find kornet retning og den side, der har flest dips eller cupping i det. Placer skål nedad og før den gennem din jointer fjerner kun 1/16 tomme af groft materiale med hver passage. Gentag indtil der ikke dips, og din bestyrelse glattes eller trued på den ene side.

5 Brug din tykkelse høvl til true den anden side af brættet. Brug ikke jointer til den anden side, da det er vanskeligt at holde det helt parallelt med den anden trued side. Den høvl vil vejlede bestyrelsen og holde det nøjagtigt til din trued side. Gentag passerer indtil du har finpudset dit bord til den ønskede størrelse.

6 Brug jointer til firkantet din kant. Indstil jointer hegnet ved 90 grader, med din skæredybde på 1/16 tomme. Placer træet på sit ansigt mod jointer hegnet og presse det igennem med fast, jævnt tryk. Fortsæt, indtil du er sikker på ansigt og kant er vinkelret på hinanden. Mærk din anden ufærdige kant og firkantet det ved hjælp af tabellen sav, som i trin 3. Gentag ovenstående proces for kvadrat den anden side af dit bord, du allerede har forberedt.

TIPS

  • Altid tage særlig forsigtig, når du kører elværktøj.
  • Brug beskyttelsesbriller, guffe i løstsiddende tøj. og fjerne enhver dinglende smykker.
  • Tag elværktøj, så snart du er færdig med at bruge dem.
  • Hvis du har lidt eller ingen erfaring, leje en professionel til at gøre dette med dig et par gange, inden du forsøger det selv.

relaterede artikler