Sådan Juster tid på Seth Thomas Ogee Ure

June 10

I 1840'erne, Seth Thomas begyndte at designe og sælge forskellige "en dag" ure, herunder ure med "ogee" design. En-dags ure, som navnet antyder, køre i mindst én dag før det skal afvikles, eller at få deres vægt trukket. Den "ogee" design, mens der ikke er skabt af Seth Thomas, figurerede en simpel rektangulær æske med to sektioner i front som er omfattet af et glas panel dør. Den nederste panel dækket vægtene med en kunstnerisk design, mens den øverste husede uret og adgang til urskiven. Manuel justering er nødvendig for at ændre tiden.

Instruktioner

1 Åbn frontpanelet af uret. Sædvanligvis er der en lille knop til at trække på, som har åbnet dør til frontpanel af uret.

2 Placer forsigtigt en finger på minutviseren og begynde at flytte den med uret døgnet rundt. Stop hver gang du hører uret strejke time, før du fortsætter. Du skal vente på, at strejken lyd til slut, før du flytter minutviseren yderligere. Fortsæt, indtil du når den ønskede tid.

3 Luk forsigtigt frontpanelet døren og sørg for det er forsvarligt lukket. Hold øje uret i et par minutter til at kontrollere den tid er korrekt og minutviseren bevæger sig.

TIPS

  • Brug stor omhu, når du flytter hænderne på uret. Pushing for hårdt eller trække på hænderne, når du justerer dem kan bøje dem eller forårsage skade på uret mekanismer.

relaterede artikler