Sådan fjernes Rust på sarte genstande

June 8

Fjernelse rust fra sarte emner kan være en vanskelig opgave, da de fleste rustfjernere og slibende rengøring af værktøj og agenter kan beskadige sarte finish og overflader. Men der er nogle rust fjernelse midler, der er meget naturligt, meget let at bruge og meget effective0 - og de er sandsynligvis sidder i dit køkken skab eller under vasken lige nu. Disse midler er sikre for enhver overflade og vil kunne fjerne stort set alle rust flager eller pletter.

Instruktioner

1 Kør varmt vand over elementet. Dette vil hjælpe med at fjerne snavs og snavs, der kunne gøre rust fjernelse vanskeligere. Hvis der er en masse oprustning, og brug derefter det bløde Baby tandbørste for at få snavs ud af revner og sprækker.

2 Lav en rust-fjernelse pasta. Start ud med to spiseskefulde bagepulver i skålen. Tilføj en teskefuld eddike ad gangen, indtil du har en tyk pasta, der vil sprede sig, men ikke køre. Forvent nogle sydende.

3 Dæk rusten, delikat emne med rust fjernelse pasta. Du kan efterlade pastaen på elementet i op til 15 minutter. Som tiden går, kan du være i stand til at se rust "løft" i pastaen som eddike værker.

4 Skrub elementet med baby tandbørste. Brug blide tryk og cirkulære bevægelser. Den bagepulver vil hjælpe slib fra rust, men vil ikke skade overfladen eller finish af elementet. Hvis du ser nogen pletter tilbage, kan du gentage behandlingen op til fire gange.

5 Skyl elementet af med varmt vand. Fortsæt med at bruge tandbørsten til krat rengøring rest. Posten skal være uberørt og rust-fri ved slutningen af ​​din renseprocessen.

6 Tør elementet med den bløde, fnugfri klud. Må ikke lade det lufttørre eller du risikerer dannelsen af ​​flash rust næsten øjeblikkeligt.