Sådan Plant asiatiske Jasmine Ground Cover

February 22

Sådan Plant asiatiske Jasmine Ground Cover


Asiatiske jasmin er en lav vedligeholdelse, hurtigt sprede jord-cover anlæg, der producerer en måtte af mørkegrønt løv. Gartnere kan ikke vokse planten fra frø, så de skal plante container-dyrket stiklinger ved etablering af en bunddække. Når de er etableret, asiatiske jasmin er koldt tolerant og tørke tolerant og kan trives i næsten enhver jord tilstand. Det kræver ikke regelmæssig vanding eller beskæring. Når årlig slåning og gødskning vil holde planten sund og håndterbare.

Instruktioner

1 Vælg en plantning site for den asiatiske jasmin bunddække, der modtager delvis skygge. Dæk plantning site med 2 inches af organisk kompost og gøre det til jorden med en have fræser i en dybde på 6 til 8 inches.

2 Grav et hul i plantning websted, der er så dybt som jasmin beholder og dobbelt så bred. Space hullerne 1 til 2 fod fra hinanden, hvis du er plantning mere end ét anlæg. Jo tættere planterne er, jo hurtigere jordoverfladedækket spredes.

3 Fjern den asiatiske jasmin fra sine containere og sænk planterne ind i plantning huller. Fyld hullerne med jord og fast jorden rundt i bunden af ​​planterne. Vande planterne indtil jorden afregner.

4 Påfør en kvælstof-rige gødning til jorden med en hastighed på 1 pund per 1.000 kvadratfod haven. Gentag denne ansøgning tre gange i løbet af året for det første år og derefter en gang om året hvert forår bagefter.

5 Vand den asiatiske jasmin, når jorden føles tør at røre i det første år. Efter det første år, vil nedbør giver tilstrækkelig fugtighed. Hvis ingen regn falder i fire eller flere uger, vande jasmin gang om måneden.

6 Klip den asiatiske jasmin til en højde på 3 til 4 inches i slutningen af vinteren, begynder efter det første år. Dette vil hjælpe forynge planten og holde sin højde i skak.


relaterede artikler