Sådan Udbrede Lilies

October 31

Sådan Udbrede Lilies


Løg ser bedst når de plantes i store grupper eller naturaliseret i græs og fik lov til at stige naturligt. Løg vokser naturligt, når de er plantet i haven og vil danne klumper. Den nemmeste metode til formering er derfor blot at løfte en etableret klump og dividere det før replanting.Lilies tage særlige hensyn. Et par typer af lilje løg, herunder tiger liljer, producere små pærer kaldes bulbils eller bulblets på bladhjørner op ad stamceller. En måde at formerings liljer til ved at adskille skalaer fra lilje løg.

Instruktioner

Sådan Udbrede Lilies

En Grav op Lilies. Stem rodnet liljer producere bulbils underjordiske hvis de mulched med et tykt lag af løst organisk materiale. De bulbils kan adskilles når lilje stilken dør i efteråret. Efter liljer er gået i dvale, er det tid til at udbrede liljer. Ved hjælp af en have murske, blidt grave rundt og til sidst under den sovende lilje.

2 Rengør liljer. Fjern eventuelle døde stilke og vask liljerne forsigtigt under rindende vand. Placer liljer på en bomuldsklud til at tørre.

3 Tag en ren, hvilende lilje pære og bræk nogle af de udvendige skalaer, så tæt på basen som muligt. Pas på ikke at beskadige skalaer som du fjerner dem fra pæren. Hver omfanget af lilje pære kan adskilles fra en etableret anlæg og tilskyndet til at producere en eller flere bulblets.

4 Placer vægten på en pose af fungicid. Luk posen og ryst forsigtigt liljer og fungicid indtil liljer er helt overtrukket. Klargør en blanding af lige dele tørv og perlit eller vermiculit i en plastik opbevaringspose. Hver adskilt brik skal producere en ny fabrik.

5 Fugt blandingen. drys forsigtigt vand ind i posen. Ryst skalaer fri for overskydende fungicid og placere dem i et rent plastikposen.

6 Store. Poserne skal opbevares i et varmt, mørkt sted i seks til otte uger, og plantede når bulblets vises på vægten.

TIPS

  • Plan om at udbrede liljer omkring to måneder før plantning sæson.
  • Sørg for at gemme poserne i en varm, mørk, men ikke for fugtigt sted eller mug kan vokse på pærerne.

relaterede artikler