Ny Septic Tank Installation

September 2En septiktank er en fælles armatur for mange landdistrikter hjem. Hvis du finder din septiktank forværres, eller du har brug for at sætte i en større tank, skal du muligvis installere en ny septiktank. Dette projekt kræver lidt planlægning, men kan gøres uden en masse arbejdskraft eller investere en masse penge. Du skal sørge tanken du lægger i stedet for den gamle kan passe med feltlinierne du allerede har for at spare tid og penge. Desuden skal du sørge for tanken, du vælger er op til lokale regler og regulativer, så du kan undgå bøder fra din offentlige arbejder afdelingen.

Instruktioner

1 Find den aktuelle septiktank. Tanken er normalt en omkring 10 fod fra dit hjem. Om sommeren, kan det normalt findes ved at identificere det grønneste område af græs. Vil du ønsker at placere din nye tank så tæt på den gamle som muligt for at undgå om en stor mængde af nyt felt røret. Hvis du har problemer med at finde tanken, skal du kontakte din lokale offentlige arbejder afdelingen.

2 Brug en rendegraver eller en anden type af grave maskiner at udgrave omkring fire fødder jord ud til hvor den aktuelle tank er placeret. Hold grave, indtil du har et areal stort nok til at holde den nye tank. Toppen af ​​tanken skal sidde ikke mindre end tre fod under jorden, så holder det i tankerne, som du graver. Grave ud en grøft til at forbinde den nye akvarium til den gamle, hvis du ønsker at bruge de samme indgangs- og udløb forbindelsespunkter. En af de render bør føre til indløbssiden af ​​den gamle beholder, mens den anden bør føre til udgangssiden, hvor feltlinierne vil blive tilsluttet.

3 Niveau ud i bunden af det nyligt udgravet hul så meget som muligt. Hvis tanken ikke sidde niveau, vil vand ikke strømme korrekt og tanken kan blive tilstoppet med spildevand. Brug en lille kran eller kæder hooked på en elevator til at sænke tanken på plads. Sørg for at du linje indløbs- og ud- linjer op med skyttegravene når du placerer tanken i jorden.

4 Tilslut det eksisterende PVC-rør, der fører fra huset eller den gamle beholder til fjorden forbindelsen på den nye tank. Forbind den anden PVC-rør til udgangssiden af ​​tanken til den gamle beholder eller eksisterende septiktanke feltlinier. Fyld rendegravning med et lag af grus og derefter snavs at fastgøre feltlinierne på plads. Hvis dit område kræver en inspektør at se forbindelserne før begrave tanken, skal du sørge for at kontakte din offentlige arbejder afdeling til at arrangere en inspektion. Dæk beholderen med snavs, når inspektionen er afsluttet.

TIPS

  • Hvis du ikke bruger den gamle beholder længere, fjerne det fra jorden med kranen. Vær sikker på, det er professionelt rengøres først.

relaterede artikler