Hvordan at reparere en Electrolux Vacuum slange

July 2

Electrolux og andre støvsugere virker ved at trække i luften. Denne luft kan enten komme ind gennem en fejemaskine, på opretstående modeller, eller gennem en slange, på dåse og opretstående vedhæftede filer. Som slangen trækker luften ind i tomrum, er støv og snavs fanget inde i en pose. Fordi disse vakuumslanger er bygget til at være bøjet og drejet, kan de undertiden revne eller lækage. Når det sker, skal du reparere din Electrolux vakuumslangen så hurtigt som muligt at genoprette sin arbejdseffektivitet.

Instruktioner

1 Identificer pausen eller tåre i Electrolux vakuum slange, der skal repareres. Dette kan være lettere, hvis slangen er i brug. Brug din hånd til at føle sig op og ned i slangen for luft at undslippe. Notér lækagen placering. Sluk for Electrolux og tage stikket ud af væggen.

2 Påfør alkoholen til klud og rense ud et område omkring lækagen eller rive. Start mindst 3 inches fra toppen af ​​lækagen og fortsætte til 3 inches under. Dette vil hjælpe med at fjerne støv eller rest fra Electolux vakuumslange og tillade reparation tape til at gribe bedre.

3 Påfør båndet til den rene området over lækagen. Start indpakning tape rundt om slangen med uret. Omviklings- tape over halvdelen af ​​sin bredde, hver gang du indhyllingsafstand og langsomt vind ned slangen.

4 Fortsæt indpakning tape rundt om slangen, indtil du har bestået lækagen. Wrap i yderligere 3 inches, indtil du når til slutningen af ​​det område, du renset.

5 Skær enden af båndet med saksen.

TIPS

  • Denne procedure er i bedste fald en midlertidig løsning. For fuldt ud at reparere din Electrolux vakuumslange, skal den udskiftes. Disse kan købes hos Electrolux eller en online butik, der sælger reservedele (se Resources nedenfor).

relaterede artikler