Sådan sammenligne King-size Madrasser

July 9

Sådan sammenligne King-size Madrasser


The king-size madras er den største standard madras du kan købe. Det er størrelsen, der anbefales af Sleep Råd of America og er tilgængelig på alle madras butikker. Der er også en vestlig eller Californien konge madras til rådighed, der er fire inches længere end standard konge madras; det er imidlertid også fire inches smallere. Før du køber en king-size madras, vil du nødt til at forstå de forskellige stilarter madrasser, der tilbydes.

Instruktioner

1. Bestem, hvad dine behov er, og hvor meget du har råd til. Overveje størrelsen af ​​de personer, der benytter sengen og deres specifikke fysiske krav. En vestlig eller California king size kan være mere egnet end en standard king size i nogle tilfælde.

2 Sammenlign typer af madrasser - innerspring, hukommelse skum, luft og latex skum. Et fjederindlæg madras vil have den billigste pris og er generelt egnet til de fleste mennesker. Memory skum madrasser i overensstemmelse med kropsform, men også holde på varmen og er ikke åndbar. Latex skum madrasser frastøde støvmider og er mere holdbare end fjederindlæg madrasser, men kan være tung og ikke egnet til dem med latex allergi. En luftmadras kan være en bedre løsning for et par med forskellige sovende præferencer.

3 Kontroller kvaliteten af en bestemt madras, når du har indsnævret dit valg til en type madras. Undersøg mængden af ​​sidestøtte på en luftmadras; ofte sider er ikke fast nok til at sidde på. Når man ser på et fjederindlæg madras, kontrollere, hvor mange spoler det har. De kan variere fra 300 til 700. Flere fjedre betyder bedre støtte. Sammenlign hukommelse skum blødhed værdi med mængden af ​​støtte, den giver. Check et latex-skum madras for eventuelle lugtgener kan det udsender.

4 Læs over oplysninger garanti for at se, hvor længe madrassen er dækket. Dyrere, bedre kvalitet madrasser tendens til at have længere garanti. Hvis du er shopping for en madras, der ikke vil have meget brug, såsom i et gæsteværelse, vil du ikke brug for en længere garanti eller en præmie kvalitet.


relaterede artikler