Hvordan at reparere en Wood Door Jamb

February 19

Et træ dørkarmen, især en ydre en, får en masse slitage fra åbningen og lukningen af ​​døren samt virkningerne af vejret. Over tid, kan træet i døren forringes til det punkt, hvor det skal repareres. Hvis du har grundlæggende snedkeri færdigheder, bør du være i stand til at gøre dørkarmen selv reparere, uden at fjerne hele dørkarmen.

Instruktioner

1 Pry væk den beskadigede del af træet døren karmen med en mejsel. Skrab væk alle råddent træ, for reparation til sidste. Rotten træ føles svampet, mens den intakte træ er solid.

2 Bland træ fyldstof produkt ifølge pakke retninger. Påfør fyldstof til de ødelagte områder og glatte det ud med en spartel. Lad træet fyldstof tørre grundigt. Vejrforhold samt det beløb, du bruger diktere, hvor længe tørretiden er.

3 glatte overfladen af den tørrede træ fyldstof med en Surform værktøj eller træ rasp. Når du er færdig, skal du ikke være i stand til at fortælle ægte træ fra fyldstof. Alle kanter skal være endnu samt glat.

4 Påfør et lag primer til portens sidekarm reparation med en pensel. Lad det tørre.

5 Paint dørkarmen med en pensel og lad første lag tørre. Påfør et andet lag. Når det er tørt projektet er afsluttet.

TIPS

  • Hvis du arbejder med en stor, dyb plaster på dørkarmen, kan du ønsker at anvende træ fyldstof i lag, så der er tid for hvert lag tørre helt. En enkelt stor ansøgning kan skimme over, men tage lang tid at tørre til kernen.

relaterede artikler