Sådan genkender en Blå Blomst Ground Cover

January 10

Sådan genkender en Blå Blomst Ground Cover


En bunddække er en lavtvoksende plante, der typisk ikke nå over 23 inches høj og breder sig over jorden. Mange covers indeholder blå blomster og er ideelle som en prydplante, fordi de forbinder andre planter og beskytter mod ukrudt. Identificer en blå blomst bunddække ved at bemærke sine vigtigste træk og bruge online-ressourcer.

Instruktioner

1 Bemærk den tid af året, som du ser de blå blomster vokser. For eksempel er den fælles periwinkle producerer blomstrer i løbet af april måned, mens de dværg plumbago blomstrer fra august til september.

2 Skriv ned løv træk af bunddække, herunder farve, konsistens og form af bladene. Den snigende Ærenpris, for eksempel, viser glatte, lyse gule blade med højderygge på siden.

3 Optag vækst vane det pågældende anlæg. Som et eksempel, Karpaterne klokkeblomst vokser i en kompakt form, når 6 til 8 inches høj og trives i fuld sol eller let skygge betingelser.

4 Bestem bunddække fabrik type til at hjælpe med at klassificere det. For eksempel dækker der er urteagtige ikke har woody stilke, mens træagtige typer har stærke træ lemmer, der udholde hårde vejr. Endvidere stedsegrønne typer holde deres blade på alle årstider.

5 Med din indsamlede oplysninger i hånden, forsøge at identificere bunddække online. Adgang det amerikanske landbrugsministerium (USDA) database og input dine resultater til at identificere den blå blomst jordvindende (se Resources). Alternativt pege din browser til University of Illinois Extension s "bunddække at vide og brug" side til visuelt genkende dit anlæg (se Resources).


relaterede artikler