Sådan Clean Permanent Furnace luftfiltre

December 19

Furnace luftfiltre er designet til at fjerne uønsket støv, pollen og snavs fra din varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC). De forøger også systemets produktivitet ved at regulere mængden af ​​luftstrømmen i systemet. Hyppig filter rengøring sikrer, at luften i dit system forbliver rent og sundt, beskytter dig mod bakterier og luftbårne allergener. Derudover kan planlagt filter rengøring forlænge levetiden på din VVS-enhed og reducere din regning. Det er ganske let at ordentligt rense en permanent luftfilter.

Instruktioner

1 Sluk for HVAC system, herunder luft blæser.

2 Find luften håndterings service panel. Luften handleren er den del af HVAC system, der faktisk blæser luft selvom luftkanalerne. De fleste servicepaneler kan fjernes med hånden, men nogle enheder kræver en skruetrækker til fjernelse panel. Fjern tjeneste panelet.

3 Find luftfilteret bag betjeningspanelet døren (eller åbning). De fleste er kvadratisk eller rektangulær i form og omkring 1 tomme tyk. Fjern luftfilteret og gøre et notat på en korrekt installerede position. Sørg for at have et permanent filter (lavet med glasfiber og heavy metal eller plast indramning) snarere end en engangs filter (fremstillet af papir med en pap ramme).

4 Skyl hver side af permanent filter med en haveslange. Skyl begge sider gentagne gange med moderat vandtryk indtil vandet løber rent.

5 Lad permanent filter til at tørre, før du installerer den tilbage i luften handleren systemet. Det skal helt på plads i den korrekte position for at fungere ordentligt. Luk tjenesten paneldøren helt, før du tænder for VVS-enhed igen.

TIPS

  • Betjening af en VVS-enhed uden filter på plads, kan beskadige enheden.