Hvilke Egenskaber Må Seed Planter Del?

September 9

Hvilke Egenskaber Må Seed Planter Del?


Seed planter er kendt for det videnskabelige samfund som frøplanter. Frøplanter udgør flertallet af naturlige miljøer kender til mennesker. De fleste træarter, herunder palmer, graner og egetræer, vokse fra frø. Frø give planter til skov og hjælpe med at forhindre erosion. Seed-baserede planter giver tømmer, papir, fødevarer og lægemidler til menneskelige samfund. Disse planter deler andre karakteristika som godt.

Seksuel reproduktion

Seksuel reproduktion er et fælles kendetegn for frøplanter. En befrugtede frø, som spirer i jord er ækvivalent med et befrugtet humant æg spirende i livmoderen. Seed planter har forskellige midler til seksuel reproduktion. Nåletræer eller kegle bærende planter, overføre pollen fra mandlige til kvindelige kogler af den samme plante. Den pollen befrugter et æg i den kvindelige kegle, hvorfra frøene er født. Blomstrende frøplanter reproducere på en lignende måde, men ofte gange ved hjælp af insekter og fugle, der tjener til at overføre pollen fra den mandlige til hunnen. Biseksuel planter er faktisk tvekønnede, og indeholder både mandlige og kvindelige kønsorganer. Sådanne frøplanter befrugte sig selv ved at frigive pollen ind i ægget.

sporer

Alle frøplanter er heterosporous, hvilket betyder hver har to forskellige typer af sporer. Disse typer af sporer er megaspores og mikrosporer, den tidligere som er meget større end den sidstnævnte. Sporer spiller en vigtig rolle i seksuel plante reproduktion. Gennem processen med meiose, eller celledeling, en enkelt spore bliver to sporer, mega og mikro. Den megaspore omdanner til megagametophyte og mikrosporekultur forvandler sig til en microgametophyte. Førstnævnte er en mandlig celle, sidstnævnte en kvinde. Den endelige tilstand af Spore transformation sker lige før befrugtning, når megagametophyte bliver sæd, eller pollen, og den microgametophyte bliver et æg, eller et ovum.

karvæv

Alle frøplanter kan producere karvæv. Vaskulært væv er et produkt af millioner af års evolution plante og er afgørende i dannelse organsystemer såsom rødder. Det hjælper planterne vokser væk fra jorden ved at bistå i produktionen af ​​tykke celler og woody væv i træer og buske. Xylem og phloem er unikke for karplanter, og støtte i fotosyntesen. Vaskulær væv hjælpemidler i udviklingen af ​​stængler, blade, blomster og udvikling af frø, sporer og pollen.

fotosyntese

Fotosyntese er den proces, hvorved alle frøplanter producere fødevarer. Denne fælles kendetegn er gjort muligt ved tilstedeværelsen af ​​veddet og floem celler. Xylem celler transportere vand fra rødderne af frøplanter til bladene. I bladet af en plante, vand kombinerer med kuldioxid, der opsamles ved bladet fra luften. Gennem fotosyntesen molekyler af vand og kuldioxid kombineres til dannelse sukkerarter. Disse sukkerarter transporteres i hele planten ved phloem celler til næring af organismen.


relaterede artikler