Sådan Gør din egen Drain Opener for en toilet

August 11

Sådan Gør din egen Drain Opener for en toilet


Du tror måske at nå til stemplet som helst på toilettet stik op. Du kan endda tænke er behov for et skab slange til jobbet. Før du kommer til nogen af ​​disse værktøjer, kan du prøve at åbne afløbet ved brug af kemikalier - men ikke-giftige dem, du kan gøre dig selv. Hvis ét middel ikke virker, så prøv den næste. Snart skal toilettet afløbet fungerer korrekt igen.

Instruktioner

1 Brug almindeligt vand til at åbne et toilet afløb. Fyld en spand med 1 eller 2 liter varmt vand fra vandhanen. Hæld vand i toiletkummen så hurtigt som du kan uden at sprøjte det. Temperaturen af ​​vandet kan hjælpe opløse træsko, mens det tilsatte vand lægger pres på fælden. Hvis dette gør-det-selv afhjælpe værker, bør toilettet træsko bryde fri og skylle ned i afløbet.

2 Mål ud en kop bagepulver og hæld det i toiletkummen. Mål ud og hæld i en kop eddike. Vent på kemisk kombination til at stoppe skumdannelse. Skyl toilettet for at se, om afløbet træsko er blevet opløst.

3 Fyld en stor te kedel med vand. Placer den på komfuret top på medium varme til at koge. Lav din egen toilet afløb oplukker ved at måle en kvart kop grøn opvaskemiddel. Hæld det i toiletkummen. Når vandet koger, skal du bruge en varm pad til at fjerne det fra varmen. Hæld langsomt vandet i toiletkummen at hjælpe opvaskemiddel i opløsning clog. Vent et par minutter, og derefter skylle toilettet for at se, om afløbet er ryddet.


relaterede artikler