Sådan dekorere med kranier

March 25

Sådan dekorere med kranier


Georgia O'Keeffe gjort stor brug af kranier i hendes sydvestlige malerier. Du behøver ikke finesse af en sådan mester imidlertid at dekorere med kranier selv. Kranier gøre for en godt alternativ til nogle af de mere ensformige indretning findes i andre hjem eller butikker. De er også gode samtale stykker og meget let at støv og holde rene.

Instruktioner

1 Rengør dem grundigt. Uanset om du hente et kranie på et værft salg eller finde en i skoven, skal du sørge for, det er gratis for noget indgivet eller bor inde. Spul kraniet grundigt, og derefter suge det i en spand fyldt med vand og blegemiddel. Soak i flere timer og skyl igen. Hvis kraniet er utroligt beskidte, skal du muligvis opdatere blegemiddel og vand blandingen, hvis det bliver brun.

2 Hæng dem på væggen. Loop wiren omkring bagsiden knogle åbninger eller øjenhuler. Sno tråden til en lukning og hænge fra et billede krog. Skulls ser især piler som en stue centerpiece, over en hoveddør, eller ved foden af ​​sengen, så du kan se på den, mens du falder i søvn.

3 Lav en tabel centerpiece. Et stort spisebord behøver ikke at blive hængende med en kedelig buket blomster i midten af ​​det. Placer en dødningehoved på en dekorativ bakke omgivet af blomster som en slående centerpiece. Du kan lave en variation over temaet ved at placere en enkelt kranium i midten af ​​en bakke og omkredsende det med flere små kranier. Du kan også prop kranier oven lysestager i stedet for et stearinlys.

4 Læg dem oven kabinetter. Hvis du har et sæt af frysere, der ikke fuldt ud nå loftet, har du sandsynligvis plads til at placere et kranium eller to over dem. Bare sørg kranierne ikke komme i vejen for skabslåger.

5 Pryde en bogreol. Skulls kan fordeles kreativt omkring bøger-selv brugt som Bogen slutter. Du kan også dedikere en hel hylde til kun kranier, som virkelig vil fremvise din fine samling. Sæt dem lige på hylden, eller plop dem oven små vaser eller platforme til at fremvise forskellige størrelser.

6 Opret værftet kunst. Ingen værftet er komplet uden et par kranier i det. De kan placeres hvor som helst fra verandaen til bunden af ​​et stort træ. Du kan bruge et væld af mindre kranier til linje et haveområde eller blomsterbedet.

TIPS

  • Du kan finde kranier ved kæmning gennem værftets salg, kalder din lokale jagt eller vildt levering butikker og beder rundt eller købe dem online.
  • Hvis tanken om døde dyrehoveder i dit hjem freaks dig ud, kan du stadig pynte med kranier af plast, krystal eller andre materialer.
  • Du er velkommen til at male dine kranier eller dekorere med maling markører, hvis du ønsker et funky look. Spray-maling kranier med en sealer, såsom polyurethan, for at bevare dit arbejde.
  • Ikke alle, der kommer over vil tænke dit kranie indretning er cool. De forstår bare ikke.
  • Hvis du bruger kranier i din værftet, pas på vilde dyr eller kvarter hunde, der kan komme ind i din værftet og hærge dem. Vær også opmærksom på, at andre folk måske ønsker at stjæle dine kranier. For de bedste resultater, ledninger og satse dem til jorden.

relaterede artikler