Fakta om White Korneltræer

April 19

Fakta om White Korneltræer


Fremkomsten af ​​hvide dogwoods blomstrende er et sikkert tegn på forår, da disse træer er blandt de første til at blomstre. Dette fantastiske træ anses for at være dronningen af ​​indfødte blomstrende træer og er en af ​​de showiest af alle indfødte træer. De er populære ornamental landskab træer og anvendes ofte som baggrund træer mod evergreens. Fordi deres hvide blomster give en sådan usædvanlige skønhed, den hvide blomstrende kornel er "aristokrat" andre blomstrende træer, ifølge Om Dogwood.com.

Identifikation

Den hvide kornel træ (Cornus florida) er også kendt som en kornel eller blomstrende kornel. Det har lav forgrening og breder sig ud vandret. Træets prangende hvide blomster dækblade, som er modificerede blade, er ofte forveksles med blomsterblade. Bladene af en blomstrende kornel er modsat hinanden og er ægformede eller ovale, med ribber forløber parallelt med bladrandene.

Størrelse

Hvide dogwoods er små træer med den gennemsnitlige størrelse bliver kun omkring 15 fod høj, ifølge Floridata.com. Dette træ er bredere end den er høj, strækning til 15 til 20 fod i diameter. Det har en fuld-afrundet krone og en kort kuffert. Træets vandrette grene normalt vokse i lagdelte lag.

Geografi

Den hvide kornel træ er hjemmehørende i USA og typisk vokser i øst fra Massachusetts til Central Florida. Disse træer vokse så langt mod vest som East Texas og findes også fra Ontario til Michigan. Hvide blomstrende kornel træer findes normalt vokser i skovklædte skråninger, bluffs, kløfter, krat, kamme og i sure jorde.

Tidsramme

Træets attraktive hvide blomster åbner i maj udfolder fra vinter knopper. Blomsterne forbliver prangende for omkring to til tre uger. Frugt fra træet, der modnes mellem september og november, er lyse karminrøde bær, formet som fodbolde, der normalt forbliver på hvide dogwoods indtil vinter.

Overvejelser

Dårlig jord forberedelse forårsager langsom vækst. For optimal vækst en plantning hul bør være bred med opfyldning jord, der er godt arbejdet. Disse træer trives i sur jord, der er veldrænet med masser af organisk stof. Hvide dogwoods brug delvis skygge til sol for optimal voksende og blomstring. Der er behov for tilstrækkelig sommer vand til den hvide kornel at opretholde et fugtigt miljø.

Advarsler

Bærrene af træet er ofte forbruges af egern, fugle og andre skadedyr, før modning.
Frøet af en kornel træ har en usædvanlig hård ydre belægning, så det skal stratificeret eller forbehandlet før det er i stand til at spire. Dette tillader den ydre belægning for at blødgøre så ilt og vand kan komme ind og starter spiringsprocessen.
Når blade af en hvid kornel synes lille, er det ofte forårsaget af en rod problem på grund af rod skade eller fra patogener.
Bærrene af træet er ofte forbruges af egern, fugle og andre skadedyr, før modning.

.


relaterede artikler