Hvordan man fanger en Lizard i Parlamentet

May 24

Hvordan man fanger en Lizard i Parlamentet


Firben er til gavn for vores miljø. De spiser en lang række insekter som fårekyllinger, roaches og myrer. Firben gør dog have en irriterende vane med at finde deres vej ind i hjemmene. De væsner er nogle gange svært at fange og vises, når du mindst venter dem. Der er skadedyrsbekæmpelse produkter på markedet, såsom firben frastødende og lim fælder designet til at frastøde eller lokke intetanende krybdyr i en klæbrig død. Da de fleste firben er ufarlige for mennesker, forsigtigt fange dem i hånden og slippe dem udendørs tillader dem at fortsætte med at kontrollere uønskede insekter omkring dit hjem.

Instruktioner

1 Find firben. nærme langsomt firben at undgå overraskende det.

2 Spray firben med iskoldt vand. Firben kan ikke lide noget koldt. Sprøjtning en øgle med iskoldt vand vil bremse den ned betydeligt, hvilket gør det nemmere at fange.

3 Placer en papkasse eller lignende beholder på sin side foran firben. Denne metode fungerer bedst, når den firben er mod væggen.

4 Shoo firbenet i retning af boksen ved hjælp af en kost eller stok. Pas på ikke at skade firben. En skræmt firben opsøger den nærmeste form for beskyttelse eller dækning når truet.

5 Hurtigt dække kassen med et håndklæde eller et stykke pap til fælde firben. Tag kassen udenfor og slip firben.

TIPS

  • Eliminer firben s adgangspunkter omkring dit hjem ved at forsegle revner og huller og erstatte udslidte vindue skærme og tærskler dør.
  • Nogle firben vil bide; undgå at håndtere dem med dine bare hænder.
  • Den Gila monster og den mexicanske beaded firben fundet i det sydvestlige USA er giftige. Undgå kontakt med disse firben, og ansætte en professionel skadedyrsbekæmpelse tekniker til at fjerne dem.

relaterede artikler