Hurtige, Easy-til-Make Bird Feeders

December 3

Hurtige, Easy-til-Make Bird Feeders


Birdfeeders bruges til at tiltrække vilde fugle til din ejendom. Kommercielle birdfeeders er tilgængelige på byggemarkeder og planteskoler. Men kommercielle foderautomater er dyre. Gør dine egne foderautomater er en måde at spare nogle penge. Hvis du ønsker at gøre birdfeeders hurtig og let at lave, har du flere valgmuligheder, som alle bruger ting, du sandsynligvis have omkring dit hjem.

Peanut Butter og Birdseeds

Jordnøddesmør er ofte brugt i stedet for talg i birdfeeders og er noget de fleste mennesker har i deres køkkener. Spred Jordnøddesmør på tværs af en transportør og rul derefter i fuglefrø. Nogle gode bærere er hvede sandwich brød, en pinecone eller et træ udskæring. Hvis du vælger at bruge sandwich brød, skære det ud med forskellige form cookie cutters. Wooden udskæringer kan købes på håndværk butikker i forskellige former og størrelser. Det færdige produkt kan hænges fra grene.

Recycled Feeders

Ved hjælp af en én-gallon plast mælkekarton er en fantastisk måde at genbruge og lave en Foderautomat. Efter rengøring af kartonen og lade det tørre, bruge et hjælpeprogram kniv til at skære et hul i siden. Derefter fylde æsken med fuglefrø og hænge det fra et træ. Hvis du ønsker at tilføje en aborre for fuglene, klippe et X under hullet og sæt en dyvel stang i hullet for fuglene at aborre på.

Pie Plate

Ved at presse et par huller gennem kanterne af en engangs pie plade og binde snor gennem hullerne, kan du oprette en hængende feeder. Fuglefrøene hældes direkte i pladen. Denne feeder kan tages ned og rengøres efter behov.

Garland

For en attraktiv og usædvanlig feeder lave en krans af spiselige godbidder. Brug et reb eller snor til at fastgøre mad til, og derefter snor det omkring buske eller hegn for fuglene at spise. For at gøre en blomsterkrans feeder, bruge en stoppenål til at passere tråden gennem forskellige fugle-venlige fødevarer muligheder, såsom popcorn, tørret frugt eller korn.


relaterede artikler