Sådan Udskift topvindue Panel for en 2 Car Garage

December 11

Garageporte har ofte ruder går på tværs den øverste del. Disse ruder anvendes så husejere kan se uden inde fra garagen; de tillader også naturligt lys ind i garagen rum. Ruderne kan revne eller blive beskadiget, når de bliver ramt og lejlighedsvis skal udskiftes. Udskiftning af en glas rude på en to-bil garage dør ligner udskiftning af ruden glas på en enkelt bil garage vindue eller endda et hus vindue.

Instruktioner

1 Hammer let på krakket garageporten rude fra indersiden af garagen at slå glasskår. Rens rammen af ​​vinduet, hvor der er glas tilbage. Kør en maler værktøj langs rammen af ​​vinduet for at fjerne silikone og kit på indersiden.

2 Mål størrelsen af åbningen, hvor den oprindelige glas var placeret. Registrere de målinger og markere et ark plexiglas på længden og bredden af ​​åbningen. Line up en T-felt på mærkerne og score den plexiglas med en hobbykniv. Skær længden af ​​plexiglas tre gange så bladet kan få dybere ind i glasset. Snap glasset i to og gentage processen for bredden.

3 Sæt et rør af silikone fugemasse i en caulk pistol. Kør en vulst af tætningsmiddel rundt om rammen af ​​åbningen på indersiden. Indstil plexiglas i åbning indefra og holde det på plads, så det kan holde sig til rammen.

4 Sæt en ruder punkt i øverste venstre hjørne af vinduet, og skub det ind med en flad skruetrækker. Hammer det på plads og tilføje et punkt til hvert hjørne af vinduet. Tilføj et andet punkt i midten af ​​hver side af ruden.

5 Tilføj Glazer s kit omkring rammen af vinduet på indersiden af garagen. Ælte kit med hånden for at en tynd reb form og dække indersiden af ​​vinduesruden med kit. Glat det overskydende kit med en spartel.

TIPS

  • Brug altid handsker for at beskytte dine hænder fra glasskår.

relaterede artikler