Winter Patio Planter

April 7

Winter Patio Planter


Den rask vejr efteråret får bladene til at falde fra træerne, og mange planter begynder at skrumpe og forsvinde, ude af stand til at tolerere de kølige temperaturer. Vinteren er på vej, og landskabet ændrer sig. Bortset fra evergreens, synes der at være lidt farve, men det behøver ikke at være sådan. Byger af farve fra vinter gårdhave planter kan lysne selv den dreariest vinterdag.

Ericas

Vinter blomstrende lyng, også kaldet ericas, kan bruges som bunddække eller plantet i potter. Vinteren sorter er Erica x darleyensis og Vår-Lyng. De trives i de fleste jordtyper og blomstre i en række forskellige farver, herunder hvid, pink, rød og lilla. Løv kan variere fra guld og rød til gul, sølv og grøn. For kompakte planter, der er buskede stedet for høje, skal du sørge for at beskære, så snart blomstringen er overstået. Disse planter har normalt ingen skadedyr eller sygdomme, men kan være modtagelige for rodbrand i varmere vejr.

Primrose

Primula, også kendt som primula, kan tåle kølige temperaturer ned til 45 grader F. De kinesiske sorter producerer enten store blomstrende klynger eller høje sprays af små blomster. De blomstrer hele vinteren og ind i det tidlige forår, så længe temperaturen tillader det. Disse blomster gøre bedre i delvis skygge.

Julerose

En anden vinter-hårdføre valg til terrassen er Julerose, fastetiden rose eller nyserod. Blooming gennem vinteren fra slutningen af ​​efteråret ind i foråret, de vokser op til 15 inches høj. Stilke er prydet med læderagtige, mørkegrønne blade og hvide til lilla blomster. Rødderne af denne plante er giftige, så se børn og kæledyr omhyggeligt. Julerosen foretrækker frugtbar jord, dyb og godt afdrypning. Plant i delvis skygge, men husk på, at det behøver at få sollys om vinteren. Nogle form for beskyttelse vil skulle leveres mod stærk blæst.

Juniper

Enebær er en stedsegrøn, der kan anvendes i en række forskellige måder, fra bunddække og privatliv hække til potteplanter til terrassen. Disse planter klarer sig godt i næsten enhver jord tilstand, men jorden skal nemt dræne. De generelt modstå tørke ganske godt. Bladene af enebær planter varierer og omfatter sølvgrå, blå-grå, nuancer af grøn, bronze og endda lilla og lilla. Dette giver kontrast til andre planter og supplerer dem, så godt.


relaterede artikler