Sådan Indram en Steel Door

March 30

Sådan Indram en Steel Door


Installation af en ståldør øjeblikkeligt gør dit hjem mere sikkert ved at forhindre ubudne gæster i at komme ind i dit hjem og reducerer risikoen for brandskader. Før du installerer ståldør skal du først fjerne den eksisterende dør og dørkarm, og derefter indramme ståldør. Den nemmeste metode til at udforme en ståldør er at købe døren og rammen sammen i en pakke, så begge stykker er kompatible.

Instruktioner

1 Indsæt et brækjern mellem væggen og støbning omkring døren og træk støbning væk fra væggen. Fortsæt denne proces omkring omkredsen af ​​dørkarmen, indtil du har fjernet alle støbningen omkring den eksisterende dør.

2 Placer en lille bor på hovedet af de hængsel-pins og tryk enden af boret med en hammer til at skubbe benene ud af hængslet og fjern døren. Fjern skruerne fra hængslerne med en elektrisk skrue pistol og tage hængslerne fra doorjamb.

3 Lirk løs knopperne på hver side af dørkarmen og fjerne dem. Placer metalknopper i stedet for træ nitter og skrue dem direkte ind i den eksisterende væg ramme med en 1/2-inch skruer.

4 Indsæt døren i døråbningen og så vinkel det op, så det passer ind i rammen.
Place passkiver, som er tynde plader af helvedesild, under døren, så du nemt kan
flytte døren ind i dørkarmen.

5 Skru side af rammen, hvor låsen er placeret i metal stud. Skrue skruen halvvejs ind i metal stud. Gentag denne proces på den anden side af frame.Use shims til at sikre, at rammen er niveau, og stram skruerne helt i begge sider.


relaterede artikler