Hvordan man styrer Kål Butterflies

April 24

Hvordan man styrer Kål Butterflies


Med sorte tips om sine øverste vinger og en sort plet på dets lavere vinger, kål sommerfugle er en af ​​de mest almindelige sommerfugle findes i nogle dele af USA, især New England området. Sommerfuglene lægge deres æg på unge kål. Når larver klækkes de spiser sig igennem kålplanterne, tygge uregelmæssige huller i bladene, der udgår fra bunden af ​​kål, hele vejen top toppen.

Instruktioner

1 Opret en barriere mellem værten kålplanter og kål sommerfugle. Fordi sommerfuglene lægger deres æg på kålplanter, kan du styre befolkningen i kål sommerfugle ved fysisk at holde dem væk fra kål. Dæk planterne med en væltet mesh hydroponiske gryde eller dække hele sengen med en barriere system. Flydende rækken dækker gøre god midlertidig beskyttelse og kan fjernes, når de hvide sommerfugle er ikke længere synlig. En kasseret nylonstrømpe, strækkes til at dække hovedet af en voksende kål, kan også holde sommerfuglene væk fra kål. En mere permanent løsning er at dække hele voksende seng med en finmasket, understøttet af en ramme af bøjlerne.

2 Fjern alle brugte vegetation i slutningen af vækstsæsonen, fordi kål sommerfugle overvintre som kokoner på døde vegetation eller andre hårde overflader.

3 Hand vælge de æg eller de resulterende larver på alle alderstrin. Selv om denne metode er arbejdskrævende, det er snarere effektiv til at reducere bestanden af ​​kål sommerfugle, samt reducere de skader, de forårsager.

4 Indføre naturlige rovdyr til området indeholder kål sommerfugle. Assassin bugs, papir hvepse, guldøje, tachinid fluer, mariehøns, Trichogramma hvepse og Apanteles hvepse er alle naturlige rovdyr af kål sommerfugle og vil hurtigt reducere deres befolkning.

5. Tiltrække fugle, der spiser små insekter til din ejendom. Giv sikre redepladser, samt en konstant, pålidelig forsyning af frisk vand. Tætte beplantninger af indfødte buske og fremstillet fugl huse vil tiltrække insektædende fugle til området.

6 Spray med Bacillus thuringiensis, Bt for korte, en biologisk kontrol for larver. Den fungerer som en mavegift på larver, men ikke skader gavnlige insekter. Bland følgende etiketten retninger og spray på løv kålplanter med en have sprøjte, når du bemærker larver er til stede. Fordi Bt nedbrydes af solen i blot fire til syv dage, genanbringelse er nødvendigt, indtil larver er ikke længere til stede.


relaterede artikler