Opbygning af en mursten sten støttemur

June 18

Opbygning af en mursten sten støttemur


Bruges til at holde tilbage snavs på skrå bakker eller for at bygge for grænserne af blomsterbede og haver, der støttemure normalt bygget af sten eller klipper for en rustik og holdbar finish. Opbygning én ud af mursten sten følger de samme principper, selv om blokkene er lidt mere ensartet og designet til at blive lagt flag på hinanden i stedet for at være tilfældige stykker af sten kastet sammen.

Foundation Layer

Alle sten eller murstensvægge kræver en vis form for en base til at bruge som et fundament, fordi jorden ikke selv generelt giver nok pude til at hjælpe med afvikling af stenen over tid og kan spænde under fryse cyklus. Grus eller rullesten sten er de mest almindelige typer af fundament materiale, der anvendes under stenmure til at hjælpe med at forhindre foldning og rumme vægten af ​​væggen i årenes løb.

Sand Pude

Sekundært til fundamentet lag er et lag af sand, der er kendt som puden lag. Dette ligger oven på rullesten sten og er det lag, der absorberer de fleste ændringer i skillevæggen, som det lægger sig over årene og bliver justeret til vægten af ​​alt låst sammen. Denne lille bevægelse kan forårsage revner eller brudte mursten hvis væggen ikke er tilladt at bosætte ordentligt, hvilket er grunden til sandlaget er vigtig.

sikringsanlæg Kanaler

Mange typer af støttemure er bygget af natursten, der er simpelthen brudt ind tilfældige stykker og stablet. Mursten sten er stablet på en tilsvarende måde med rækkerne alternerende leddene, men de er designet med lidt hævede kanaler af sten på toppen og bunden af ​​stenen til at hjælpe holde dem på plads mod hinanden. Kun det færdige afsnit viser; de faktiske kanaler er skjult.

Corner Stones

Mens de midterste sten har sten kanaler, der hjælper lås alt på plads hele centret dele af muren, behøver hjørnestenene generelt ikke har kanaler og er i stedet hugget fladt på top og bund. Stenen producent du vælger, vil anbefale en ordentlig lim til at bruge til at lime stenene sammen, med en række acceptable caulking lim, der kan bruges med natursten og mursten.


relaterede artikler