Kondens & Patio Windows

November 17Kondens vises i form af dråber af vand eller en tynd tåge på overfladen af ​​dine vinduer. Desværre, det er mere end blot en æstetisk problem.

Problemer

Kondens kan påvirke udsigten gennem dine gårdhave vinduer. Afhængig af omfanget af kondens, kan dine vinduer være umuligt at se igennem. Måske mere alvorligt, kan kondens på gårdhave vinduer beskadige væg og loft materialer og forårsage mug og meldug vækst.

Årsager

Kondens er et resultat af varm luft inde i dit hjem, der kommer i kontakt med den kolde glasrude. Generelt opstår kondens, når luftfugtigheden i dit hjem er for high.The Miljøstyrelsen anbefaler en relativ luftfugtighed under 50 procent for at undgå mange af de problemer, der er forbundet med høj luftfugtighed.

Løsninger

Til samtidig at fjerne kondens fra dine terrasse vinduer og forhindre det i at vende tilbage, køre en affugter i dit hjem. En affugter fjerner fugt fra luften og overflader inde i dit hjem. Derudover bør du forbedre luftcirkulationen ved at køre en fan, og begrænse fugt-generering aktiviteter som hvidvaskning og badning. Hvis du søger at erstatte dine gårdhave vinduer, overveje at købe glas med en høj kondens modstand (CR) rating. CR ratings går fra 0 til 100, med højere ratings betyder mindre chance for kondens.


relaterede artikler