Hvordan man opbygger Natural Wood birdhouses

November 1

Hvordan man opbygger Natural Wood birdhouses


Birdhouses har et antal anvendelser, både for deres aviære indbyggere og de mennesker, som byggede dem. For fuglene, de giver ly i dårligt vejr, et hvilested og nogle gange et yngleområde. For de mennesker, der gjorde, og sætte dem op, kan birdhouses tjene som en måde at iagttage naturen tæt på og som kunstværker. Birdhouses er lavet af mange forskellige materialer, herunder plast, kompositmateriale og endda metal. Men det bedste materiale er naturligt træ, som er mere tiltalende for øjet og for beboerne.

Instruktioner

1 Skær tre stykker træ på 12 med 5 1/2 inches med en rundsav eller hånd så fra en af 6-tommer tømmer til at skabe bagsiden og siderne. Skær et stykke ved 11 1/2 af 4 inches fra 1 med 6 tommer tømmer til at skabe fronten. Skær et stykke ved 4 1/2 med 4 inches fra 1 med 6 tommer tømmer til at skabe gulvet. Skær et stykke på 8 med 7 1/4 inches fra en med 9 tommer tømmer til at skabe taget.

2 Brug en lineal og en Kina markør til at markere en plet på døren stykke, 2 inches fra siderne og 2 inches fra toppen af træet.

3 Sæt en 1 1/2 tommer hul så til en elektrisk boremaskine. Skær et hul i døren stykke.

4 Sæt hullet sav med en 1/16 tomme boret. Mark seks huller på bagstykket, som er 3/8 af en tomme fra kanten, 3 inches fra toppen og bunden og 2 inches fra hinanden. Bor hvor du markerede huller.

5 Bor fem huller i taget stykke. På 8 inch side, markere en plet, der 1 1/4 tomme fra siden og 3 inches fra toppen. I en lige linje fra det sted, markere en plet nær forsiden af ​​taget, der er 2 inches i forfra. Gentag for den anden side. Marker en plet på bagsiden del af taget, som i 3/8 af en tomme fra bagsiden og halvvejs mellem 7 1/4 samlede måling. Bor huller, hvor du har foretaget dine karakterer.

6 Mark tre huller i hver side stykke 3/8 af en tomme fra kanten. Placer en af ​​de mærker på den ene side en tomme fra den smalle øverste ende. Placer mærker på den nederste kant af side stykker, der er 2 inches i fra kanten, Bor huller, hvor du har foretaget dine karakterer.

7 Sæt bagstykket til sidestykkerne ved hjælp af en hammer og 1 3/4 tommer søm.

8 Sæt gulvet brik til sidestykkerne med 1 3/4 tommer søm. Fastgør døren brik til sidestykkerne - flugter med bunden, hvilket skulle efterlade et hul i toppen af ​​omkring 1/2 inch - på samme måde.

9 Skær 4 inches af 16 til 18 gauge enkelt streng wire og skabe en løkke, der er 2 inches i diameter. Sno endestykker sammen. Fastgør tag brik på samme måde som de andre stykker; dog loop wiren mellem toppen af ​​bagvæggen og taget, hvor man borede hul i midt bag linje af taget. Loop wiren omkring neglen, når fastgørelse af tag på bagsiden. Fastgør tag med søm på toppen af ​​sidevæggene samt.

10 Vedhæft en 3/32 tommer boret til din boremaskine. Markere en lås hul, der er 3/8 tomme fra kanterne på den ene side, 1 inch op fra bunden. Bor et hul, hvor du har foretaget dit præg, der er stor nok til neglen til at være fingrene, men ikke stor nok til, at neglen falder ud, hvis birdhouse huset vippes, såsom af vinden. Søm sættes ind i låsen hul.

11 Mal birdhouse med en lys-farvet latex maling ved hjælp af en pensel, hvis det ønskes. En lys-farvet maling vil ikke trække varmen så meget som mørk maling ville. Tillad malingen tørre natten over.

12 Hæng birdhouse omkring 5 til 6 fod i luften i et træ, enten på en gren eller på et søm hamret ind i bagagerummet.


relaterede artikler