Sådan Grow White hortensia

January 26

Sådan Grow White hortensia


eksisterer hortensiaer som adskillige arter, hvoraf nogle har kultivarer, der producerer hvide blomster. Derfor er den allerførste skridt du skal tage for at vokse hvide hortensiaer er at købe en sort, der gør hvide blomster. Følg derefter de nødvendige betingelser for at tage sig af denne art trin, så du kan nyde de sundeste og smukkeste blomster i din have. Hydrangea macrophylla "Lanarth White" er en kultivar af bigleaf hortensiaer, der producerer hvide blomster juli til august.

Instruktioner

1 Få den rigtige zone. Hydrangea macrophylla "Lanarth White" er hårdfør til USDA zoner 6 til 9, for eksempel. Hvis du ikke ved, hvad plante hårdførhedszone din region falder på, giver det lokale kooperativ udvidelse kontor et opkald og spørge. De hårdførhed zoner, som en plante tilpasset fortælle minimumstemperatur den kan modstå uden at lide skade.

2. Placer din "Lanarth White" under nogle skygge. Morgen sol og eftermiddag kølighed er ideel. Kontroller også, at jorden dræner hurtigt. "Sunset Western Garden Book" har en dræning test, der er let at udføre. Før plantning noget, grave en 2-mund hul i området og fyld den med vand. Efter vandet afløb tilføje mere. Pladsen har passende afløb, hvis det tager ikke mere end en time for vandet til at forsvinde.

3 Ændring af jorden med en generøs lag af organisk materiale, såsom kompost eller gødning. Arbejde en 3 til 4-tommer lag af dit produkt valg i jorden med en have gaffel og skovl før plantning at give din bigleaf "Lanarth White" den frugtbare jord den trives i.

4 Beskær på det rigtige tidspunkt til at fjerne syge og døde grene, og at tilskynde kraftig vækst. Hydrangea macrophylla "Lanarth White" blomstrer på træ, der voksede det foregående år. Derfor, lad det blomst i foråret. Så snart blomsterne fade, skære grene, som de udviklede ned til to knopper. Afslut din beskæring 1. august for at give busk tid til at udvikle nye træ og blomsterknopper til det følgende forår før de går i dvale. Hvis dit anlæg har vinter skade eller sygdom, fjerne problemet stilke som du opdager dem. Må ikke vente til slutningen af ​​sin blomstrende sæson.

5 forynge din fem-årige eller ældre "Lanarth White" busk hvert år ved at trimme en tredjedel af sine ældste grene til jorden linje. Dette giver en helt ny afgrøde af sunde og energiske stokke til at udvikle sig i stedet for de gamle.

6 Skyl din hvide hortensia at bevare jorden konsekvent fugtig, men ikke klæg.

7 Pak din busk i Jute og isolere plantens base med et tykt lag barkflis at beskytte den mod barske vintervejr. Men selv med vinterisering, blomsterknopper sommetider dø, reducerer foråret blomstrer.