Hvad er årsagen til en Film til formular på drikkeglas vaskes i opvaskemaskine?

August 29

Hvad er årsagen til en Film til formular på drikkeglas vaskes i opvaskemaskine?


En opvaskemaskine er meningen at gøre dit liv lettere ved at eliminere behovet for at håndvask retter, men nogle gange det er ikke tilfældet. Du kan ende med at skulle vaske dine retter i hånden, når de går gennem vask, fordi opvaskemaskinen ikke er gøre sit arbejde. Hvis dine glas retter danner en hvid film og ender ser mælkeagtig efter vask cyklus er færdig, er det på grund af hårdt vand mineraler; men dette kan afhjælpes.

Mineraler

Grundene til, at din glasvarer ikke ser så godt som det plejede at sandsynligvis relateret til de mineraler i dit vand. Hårdt vand - vand, der indeholder mineraler såsom magnesium eller calcium - indlån mineralindustrien på din glasvarer, og disse mineraler er ikke altid let at fjerne. Dine briller kan endda ligne dig dyppet dem i mælk, hvis mineralerne fortsat kage på dem fra en vaskecyklus til en anden.

fosfater

Problemet med mælkeagtige stoffer på retterne var ikke altid fælles. I september 2010, producenter af parabol vaskemidler villigt fjernet fosfater fra deres formler for at eliminere risici for dyrelivet i vandløb. De fosfater dog obligation til molekyler i hårdt vand for at fjerne filmen fra retter. NBC Action News.com rapporterer, at Dr. Ed Hunter fra Cincinnati Xavier University har udtalt, at gå grøn er det, der skaber problemet med spotting og film på retter.

Fjernelse Film

Proctor & Gamble, producenter af Cascade, udgivet en officiel erklæring til NBC Action News.com rådgive personer oplever problemer med at spotte og film til altid at bruge en afspændingsmiddel når vask retter i en opvaskemaskine. Virksomheden har desuden anbefalet at bruge Cascade mærke "Action Pacs" til at blødgøre vandet, mens den kører gennem opvaskemaskinen.

Yderligere Solutions

Brug hvid eddike i en tom vaskecyklus at fjerne mineral ophobning på opvaskemaskine stativer, på armene af opvaskemaskinen og gennem rørene. Undgå også at bruge utroligt varme tørrecyklusser efter vaskecyklusser. I sidste ende, kan du altid vaske dine briller i hånden i stedet for at sætte dem i opvaskemaskinen.


relaterede artikler