Little Girls Bedroom Udsmykning Tips

February 14

Little Girls Bedroom Udsmykning Tips


Pink og lilla vægge, sengetøj og frilly gardiner bruges ofte til at dekorere en lille piges soveværelse. Disse farver fungerer godt, men er ikke påkrævet for en lille piges soveværelse. Vælg emner til din lille pige, der vil vare i årevis; omhyggelige udsmykning valg vil hjælpe dig med at undgå at skulle nyistandsætte hendes værelse inden for et år eller to.

farver

Vælg farver til din lille piges soveværelse til at vokse med hende. Maleri en lille piges værelse alle pink eller lilla kan kræve, at du male hendes værelse i kun et år eller to. I stedet for at male hendes vægge pink eller lilla, indarbejde disse farver (eller andre farver) i rummet gennem tilbehør eller strøelse. Hvis du ønsker at male væggene helt pink eller lilla, prøve at male en accent væg i rummet for at se, om det vil give dig den ønskede effekt.

Tema

Indret din lille piges værelse i et tema. Hvis din datter har en favorit tv-show, eller hvis hun kan lide prinsesser, bruge disse temaer til at dekorere sit værelse. Du kan købe soveværelse dekorationer i en række forskellige temaer. Alt i hendes soveværelse skal dekoreres i samme tema; ikke mikse og matche temaer.

Wall Art

Hang prepasted, aftagelig væg kunst i din lille piges soveværelse. Du behøver ikke at anvende lim på væg kunst, og når du ønsker at skifte ud kunsten, du bare flå det fra væggen. Denne form for væg kunst ikke skader vægge og nemt kan udskiftes med forskellige vægudsmykning. Køb den væg kunst på et hjem forbedring center, maling butik eller stormagasin. Hvis du dekorere din lille piges soveværelse i et tema, skal du vælge din væg kunst til at matche temaet.

Gardiner

Gardiner kan fremsætte en erklæring i et rum. Vælg gardiner til din lille piges plads til at være et knudepunkt i rummet --- for eksempel, hvis din lille piges værelse er bleg lyserød, hænge hot pink gardiner. Du kan sy blonde kant på kanterne af gardiner til en tilføjet delikat touch.

Legetøj

Når dekorere et værelse til en lille pige, legetøj er vigtige. Du ønsker måske at vise udstoppede dyr på reoler i hendes værelse. Indret hendes legetøj boks til at matche rummets indretning. Du ønsker måske at placere et par af hendes foretrukne legetøj på gulvet i hendes værelse som tilbehør.

kvælning farer

Hvis du indarbejde små, fine elementer i din lille piges soveværelse, placere dem højt på reoler. Småting kan forårsage kvælning. Placering af småting ud af den lille pige rækkevidde sikrer hun ikke ved et uheld kvalt på et dekorativt element. Hvis en dekoration kan passe inde i en tom toiletpapir roll, skal det holdes uden for rækkevidde.


relaterede artikler