Hvordan til at grave et blomsterbed

June 25

Hvordan til at grave et blomsterbed


Hvordan til at grave et blomsterbed. Grave et blomsterbed godt, og du vil have halvdelen af ​​dit havearbejde arbejde for dig. En velforberedt seng fremmer god dræning, har masser af næringsstoffer, gør vanding og luge en snap, og forhindrer sygdomme og skadedyr. Og det behøver ikke at bryde din ryg, enten, hvis du følger et par have-kyndige tips.

Instruktioner

1 Grav et lille hul omkring 2 fod dyb at se, hvad slags jord og betingelser, du har at gøre med. Vælg derefter en ændring til din jord efter behov.

2 Kontrol alvorlige ukrudtsproblemer ved slåning og derefter sprøjte området med en ikke-selektive herbicid, såsom RoundUp. Vent tre dage til at fortsætte. Eller, som en ikke-kemisk alternativ, klippe området og grave det op eller till. Så lad det sætte i to til tre dage for at tillade årlige frø til at spire. Hoe eller indtil en anden gang.

3 Spread 4 til 5 inches af kompost og andre jord ændringer over toppen af det område, du ønsker til sengen, græs og alle.

4 Till eller grave i jorden til en dybde på mindst 18 inches, 24 inches, hvis du plantning stauder.

5 Toss eventuelle klumper af græstørv eller totter af græs, der vises på overfladen.

6 Rake glat med en grund rake og anlæg.

7 Installer kantning, hvis det ønskes. Kant er ikke et must, men hjælper med at holde ud græs og nogle andre ukrudt og samtidig skabe et pænt udseende.


relaterede artikler