Hvordan man tegner To Story Garage Planer

September 29

Hvordan man tegner To Story Garage Planer


En nem måde at passe et gæstehus på din ejendom er at opbygge en garage med to historier. På første sal indeholder garagen, du ville have haft alligevel, men rummet over garagen er bygget op med en anden sal indeholder et værelse, lejlighed eller lagerplads. Floor planer om en to-etagers garage er tegnet på samme måde som andre grundplaner, med ekstra hensyn for at forlade plads til køretøjer og en åbnede garageporten.

Instruktioner

1 Gå udenfor til det websted, du ønsker at bygge din garage. Med et målebånd hjul og partner, udmåle længden og bredden af ​​sitet. Mark disse målinger på en notesblok.

2 Tag to ark millimeterpapir og markere hver enkelt som "første sal" og "anden sal," hhv. Skriv en konverteringsfrekvens på virkelige liv længde pr graf segment i hjørnet af hvert ark.

3 Tegn en oppefra af de udvendige vægge for første sal garage del af bygningen. Tegn solide mure som faste linjer trukket med en tykkelse, der matcher den konverterede tykkelse virkelige verden, vinduer som to parallelle linjer, trapper som parallelle søjler for hvert trin og garageporten som en stiplet linje. Spore ydervæg form og trapper på den anden ark papir som anden sal i garagen.

4 Slet og gentegne dele af anden sal ydre væg, hvis den afviger fra den første sal på nogen måde --- for eksempel, hvis anden sal vil have et vindue krog. Tegn indvendige vægge som faste linjer. Tegn døre på en måde passende til deres funktion --- hængslede døre som en linje vinkelret på væggen med en buet stiplet linje for at vise deres vej og skydedøre som to rørende parallelle linjer klem og derfor forskudt fra hinanden. Tegn lysarmaturer og badeværelse apparater som top-down skitser af, hvordan de ville se placeret i selve rummet.

TIPS

  • Størrelsen af ​​garagen skal rumme garageporten, når den er i den åbne stilling. Bestem bredden og højden af ​​garageporten, du ønsker og tegne størrelsen på gulvet planer større end det.
  • Brug en vinkelmåler til at få rotationsvinklen af ​​hængslede døre korrekte.

relaterede artikler